Čas nadějí

AI
52%

K výpočtu AI hodnocení na Kinoboxu využíváme nejmodernější technologie a pokročilé algoritmy. Odhadované hodnocení odráží poslední kvalitativní trendy v kariérách zúčastněných tvůrců a kombinuje je s nejnovějšími dostupnými informacemi. Oproti hodnocení uživatelů a uživatelek se obvykle liší jen o několik procentních bodů.

Čas nadějí
Plakát traileru
Seriál Čas nádejí mapuje osudy tří generací jedné slovenské rodiny živnostníků během let 1914 až 1951. V dramatickém ději plném emoci a napínavých zvratů má divák možnost sledovat významné milníky slovenského národa, první světovou válku, rozpad Rakousko-Uherska, vznik Československé republiky, druhou světovou válku, Slovenské národní povstání a Velký Únor 1948.




avenis
avenis
8 196 bodů
9
Mám ráda kvalitní historické filmy a seriály. Tento slovenský takový je. Průřez slovenskými dějinami, které se trochu liší od těch našich, ale ne moc. Hodnotím dobrý scénář i dialogy, herecké výkony a celkem dobrou vizuální autenticitu. Ne že by se mi líbily násilné scény při výsleších, ale hodnotím to přímočaré srovnání (a ztotožnění) výslechových metod různých totalitních režimů. Snad jen mohli vymyslet lepší název. Čas nadějí mi připadá takový povšechný a nicneříkající.

Dodatečné informace

Původní název:
Čas nádejí (více)
  • Čas nadějí
  • Slovenská republika Čas nádejí
Distributor:
RTVS
Země původu:
Slovenská republika
Ocenění:
Žádná ocenění