Chlupatá odplata

50%
Chlupatá odplata
Plakát traileru
Skvělá rodinná komedie plná neodolatelných gagů vás naučí, že pokoušet se bojovat proti matce přírodě, je předem prohraná bitva. Chamtiví developeři si budou muset uvědomit, že zelená není jen barva dolarů. Brendan Fraser, hrdina dobrodružné trilogie Mumie, musí v roli stavaře nového projektu obytných domů čelit vzdoru těch, kteří jsou na místě stavby doma. Těch, kteří chtějí ve svém lese klid. Těch, kteří už nebudou couvat a kteří neváhají proměnit místo, kde žijí, v bojiště. Generál mýval velí útok!



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2.5
Hodně špatný rodinný film,který i přes velké množství mluvících zvířat nedosahuje kvalit podobného filmu Dr. Doolittle. Brendan Fraser už dávno není hvězda velkofilmů a tak dal nejspíš zavděk i filmům pro děti. Není zde nic co by mělo aspoň trochu blízko k pobavení.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
8
Rodinná ekokomedie o tom, jak si zvířátka v lese chrání svůj domov. Sice tady nemluví, jak je to v jiných podobných snímcích, ale zato mají bojovného ducha. Roli developera, majícího v úmyslu les pokácet a zastavět, si střihl komediální herec Brendan Fraser, který se v Česku do diváckého povědomí dostal dobrodružným snímkem 'Mumie’. A to je zřejmě důvod, proč jeho komediální role čeští diváci stále nemohou nějak překousnout. Tento snímek má převážně výchovný charakter ukazující, že nejen lidé chtějí bydlet v zájmu své rodiny a že příroda a zvířátka v něm by se měli chránit. Film obsahuje spoustu situačního a groteskního humoru a to v takovém rozmezí, aby pobavil hlavně dětské diváky. Nenáročná, odpočinková a úsměvná podívaná pro všední den.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Zvířecí šílenost Zookeeper mi celkem sedla, tohle ale bylo vážně moc i na mě. Navíc Frasera moc nemusím, takže tahle kombinace znamená, že Chlupáči byli krůček od odpadu...

Dodatečné informace

Původní název:
Chlupatá odplata (více)
  • Spojené arabské emiráty Chlupatá odplata
  • Spojené arabské emiráty Furry Vengeance
Premiéra v ČR:
3. 6. 2010
Distributor:
HCE
Země původu:
Spojené arabské emiráty, USA
Rozpočet:
35 mil. USD
Tržby:
36,24 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch