Čtyřlístek ve službách krále

49%

Komentáře a recenze 21

Dle počtu bodů
karlik4801
1 942 bodů
0.5
Sakra proč. Tohle vážně zamrzí, na komiksu Čtyřlístku jsem vyrůstal a tak jsem se těšil na krásnou filmovou podívanou. Ale ne, tohle prostě nemá s komiksem nic společného a jen se to vyživuje na jménu. Nějaká duchaplnost postav? Vůbec, postavy nemají vůbec co říct. Dabing je naprosto otřesný, všichni ze Čtyřlístku mají být dospělý a ne děti jak se dabéři snaží zachytit. Příběh je přeplácaný, když se něco vyřeší, přijde něco dalšího, zbytečného a nudného. Za celou dobu se nestalo nic co by dávalo aspoň malinko smysl do příběhu. A naprosto zbytečné vedlejší postavy, jako jsou třeba lupiči. A Soukup je vážně prase, horší hudbu jsem ještě neslyšel. Režisér a scénáristi jsou prasata, protože přeci musí vědět, co vypustili za kravinu. Je to vážně smutný jak to dokáže komerce zkazit. Taky nechápu proč se nikdo nesnažil z toho udělat aspoň komedii, plný sál dětí a nikdo se vůbec nezasmál, děti se v sedačkách obraceli. Ale asi nejvíc jsem se bavil u těch reklam, co scéna to reklama. Bože, kdyby to byl hraný film tak neřeknu, ale tady ta halda reklam bije do očí a působí to uboze.
katarinaa
katarinaa
1 052 bodů
5
byla jsem na filmu s tehdy tříletým synem, který si z celého filmu odnesl dva zážitky. první byl o tom, že může na ulici potkat pribiňáčkovou kočku a druhý zážitek byl děs, který v něm panoval od scény, ve které chtěli upálit Fifinku. pro mě veliké zklamání a s
  • pár vtipných scén, kdy se malý zasmál
  • product placement
  • délka
michaela159
michaela159
1 045 bodů
3.5
Ačkoliv mám Čtyřlístek ráda, tento film se mi moc nelíbil a to je veliká škoda. V kině jsem se nudila jako nikdy předtím a poprvé jsem si chtěla odskočit na záchod, v průběhu filmu a to se mi nikdy nestalo. Bohužel režisér nedokázal docenit potenciál komiksů.
Ku
460 bodů
2
Špatný
vladka-dina-tachovska
109 bodů
0.5
Časopis Čtyřlístek jsem milovala, moje děti na něm vyrostli. To, co z něj přetvořili filmaři je spíš k slzám, než k smíchu. Jedním slovem hrůza
dita-vojanova
21 bodů
4
Pro mě, která jako dítě čekala netrpělivě na každé nové číslo Čtyřlístku, bylo trochu zvláštní vidět trochu jiné, pohybující se postavičky, děj zajímavý i napínavý, mým dětem se to líbilo, ale podruhé už si film nepustili.