Kauza CIA

64%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
9
De Niro není jen mimořádný herec a producent, ale i režisér. Tohle není tyický film o tajné službě a přesto je v něm zachyceno tolik špionážní rumařiny a skutečné práce, že z toho mrazí. Matt Damon v roli všehoschopného "obyčejného" muže předvádí skvělý výkon a nijak za ním nezaostává ani Angelina Jolie. Ve filmu jsou výborné jednotlivosti, ale chápu, že pomalejší tempo, které mě nikterak nevadilo, může někoho odradit. Výborný umělecký film s ohromným rozpočtem.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Ani vlastně pořádně nevím o čem to bylo. Každopádně na režisérský počin De Nira je to hodně dobrá práce, ale jinak nezáživné ať se Hollywoodský hvězdičky snaží sebevíc. Půl hvězdičky (která oddělila 3 od 2) dávám Eddiemu Redmaynemu, jeho um byl znát i na jeho začátcích. Prostě natáhnuté ''něco'' plné známých jmen. 42%
avenis
avenis
8 145 bodů
5
Není chybou režiséra, že jsem děj příliš nepochopila. Politické šarády nikdy moc nechápu... Myslím, že Matt Damon předvedl velmi zdařile proměnu nadaného mladíka s traumatickým zážitkem z dětství do chladně uvažujícího muže, který řeší problémy po svém. Daleko víc mě však zaujal Eddie Redmayne, který v té době měl ještě před sebou roli Stevena Hawkinga a Mloka Scamandera. Už v tomto filmu je znát, že je to mimořádný herec, který dokáže neuvěřitelným způsobem rozzářit své oči. (28.6.2020)
kedl
kedl
6 380 bodů
4
Uspávačka a to doslova.