Past na rodiče

73%

Komentáře a recenze 13

Dle počtu bodů
Evah
Evah
2 157 bodů
8
Pěkná komedie jak pro děti tak pro dospělé, kterou viděl skoro každý. Příběh je originální, i když děti dost často otravné, že se jejich maceše skoro nedivím, že je nesnáší, protože jí úplně šanci taky nedali. Chápu ale že pro romantický příběh je vždy potřeba, aby aktuální partner/já byl/a skoro tyran, aby hlavní hrdina nebyl za špatného, že si našel někoho jiného.
Kuca25
2 132 bodů
8
Ó bože, jak já ten film zbožňuji. Jednou sem ho jako malý viděl v televizi a pak na něj celý rok myslel jak moc se mi líbil, ale nepamatoval jsem si jak se jmenuje. Po roce ho opět dávali a já měl to štěstí ho vidět a opět jsem si nezapamatoval název, ale snímek ne a ne pustit z hlavy. Každý týden jsem sledoval upoutávky jestli ho budou ještě dávat. Takhle to trvalo pár let a pak jsem na něj úplně zapomněl, až v pubertě jsem ho náhodou objeil tehdy už na internetu a byl jsem štěstím bez sebe, ale od té doby jsem ho zase dlouhých asi takových 8 let neviděl ani neslyšel. Ted jsem si ho pustil a bál jsem se že pro mě už nebude tak zábavný jako tehdy. A ted po shlédnutí můžu říct že se při něm furt bavím, při sledování jsem tak nějak štastný. Je to můj dětský film se vším všudy. Na druhou stranu už to nikdy nebude jako když jsem byl dítě, ale i tak je to supr. Lindsey Lohan tu hraje opravdu skvěle dvě postavy a i když při sledování víte že je to ta samá herečka opravdu věříte že jsou ve skutečnosti dvě sestry.
jajsemviktor_
jajsemviktor_
621 bodů
10
Skvělý legendární Disney rodiný film s roztomilou Lindsay Lohan v hlavní roli. Příběh skvělý, tempo přístupné pro všechny, esence rodiné sluníčkové zábavy, tohle snad nemůže nikdo hejtit