Smrtonosná past 4.0

75%

Komentáře a recenze 38

Dle počtu bodů
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
8
Akční klasika - 80%. Hlášky: John McClaine: "Hezkej plakát." Freddie: "Jste fanda Boba Fetty?" John McClaine: "Ne, já žral spíš Hvězdný války." / John McClane: "Slušná trefa, ne!" Matt Farell: "Slušná? Vždyť vy jste sundal autem vrtulník!" John McClane: "Došly mi náboje." / (U počítačového mága Warlocka. Jsou videokamerou napojeni na padoucha Gabriela Thomase.) John McClane: (Zakryje obrazovku a šeptá.) "Freddy, můžeš ho vystopovat?" Gabriel Thomas: "McClane, když zakryjete kameru, nevypnete tím mikrofon..." / John McClane: (Do telefonu na Thomase Gabriela.) "Mai? Ta asijská holka, co tak ráda kope do lidí? Jo, naposledy jsem ji viděl na dně výtahový šachty s džípem v zadku." / (Poté, co mu jeden z teroristů "přiskáče" na kapotu auta.) John McClane: "Ježiši, to přijel do města cirkus?"
jirka26
6 288 bodů
8.5
Wiseman je prostě pán akce, jen je škoda, že kvůli komerčnosti byl film PG-13, chyběli mi McClaineho suché hlášky. Už se těším na 5. a doufám taky poslední díl.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
8
Tak jasně, bylo to něco úplně jinýho, než předchozí díly. Někomu to může přijít, jako špatnej film, ale já to musím prostě vychválit, zvlášť po tom hrozným patým díle. Tohle mělo prostě koule a slušný tempo. John McClane je zpět v plné parádě a ne naposled.
kubas369
4 086 bodů
10
Starýho psa sice novým kouskům nenaučíš to ale neznamená, že ti nemůže natrhnout prdel Timothy. Povedené přenesení, lety prověřěné žánrovky, do nového tisíciletí. Víc hlááááááááše jen mnohem vííííííííííííc hlááááááááášek a krve. Fuck!!!.
kery-
kery-
3 671 bodů
8
Willis poletující na stíhačce nebo "došli mi náboje" = kery méně jak 4* nedá..
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
8
Abych řekl pravdu neměl z toho dobrý pocit před celou realizaci,ale plakáty,bilbordy a trailer ukázaly,že půjde o další akční chut'ovku.A skutečně byla! celých 128 minut včetně titulků se jde na maximum a na plný plyn!Nachystejte si kaviár:Vítejte v akčním nářezu ! ...ikdyž Bourne se nemusí v žádném případě červenat...
leafroller
leafroller
3 023 bodů
9
Představuji si, že se Bruce, Arnie a ostatní akční borci jednou za čas sejdou a nad pivem bilancují, co všechno ve filmu dokázali jako první. V tomhle případě si pan Willis připsal na seznam sestřelení vrtulníku autem a akční honičku kamion vs. stíhačka. Už tohle samotné by mě asi k tomuto filmu přitáhlo. Jenže tím to nekončí. Vysvětlení funkce zpravodajství od pana Longa považuji za jeden z nejlepších monologů poslední doby. Jinak myšlenka ovládnutí čehokoli díky připojení k síti je stará už více než 20 let a pořád mi přijde, že si to většina lidí vůbec neuvědomuje. A i když se v tomto případě tvůrci vůbec nenamáhali zabývat detaily, jako akčňárna to funguje výborně a na ovladač si ani nevzpomenete.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
8
Výborný film,akčnák s Willisem.Docela mě potěšil.Snad mohl být trochu kratší...
Edward
Edward
2 481 bodů
6
6/10
Krupe
Krupe
2 277 bodů
5.5
Vždycinky jsem si myslel, že nejvíce ze všech vydrží "ruský Ivan". Ovšem to jsem ještě neviděl tenhle film. Ivan musí zblednout závistí. Prostě vypněte mozek a jen tupě zírejte, toť vše. Nic víc se ani nedá dělat. Zklamání, nevytrhne to ani Bruce Willis.