Dobermann - Válka gangů

64%
Dobermann - Válka gangů
Dobermann - Válka gangů

Gangster Yann, známý jako Dobrman, dostal svou první pistoli snad už když se narodil. Teď vede gang nebezpečných šílenců a překonává všechny rekordy ve zločinnosti. Po sérii krutých bankovních loupeží je ale začne pronásledovat pařížská policie vedená hyenou v policejní uniformě, Christinem, který má pouze jediný cíl: Dostat Dobrmana za každou cenu!




martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
10
Ne, tohle není rodinný příběh o jistém pejskovi jisté rasy. Tohle je o gangsteru mající přezdívku 'Dobrman', po kterém jde tvrdý psychopatický policajt. Neskonale rychlý film v hongkongském stylu. Jenom mrknete a přijdete o spoustu děje. Rychlý střih nemusí někomu vyhovovat, ale tím vlastně i celý tento film. Akční scény mají švih, dosti se tu hláškuje, psychopatické postavy nenechají vydechnout. Překvapením je, že jde o francouzský, tedy evropský počin, což nebývá u takovýchto filmů zvykem. Film pouze pro fanoušky hongkongských rychlých, tvrdých a nesmělých filmů.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
6
Celou dobu se tenhle film tváří, že na svém konci ukáže bombasticky natočenou akci alá John Woo a nakonec se ukáže, že všechny ty zajímavé záběry byly samoúčelné. Není to špatné, ale Leon tenhle film válcuje...
Standa.
Standa.
6 180 bodů
8
Tohle mám na těch starších neamerických filmech hrozně rád. Tu brutalitu, drsnost a chladnokrevnost s jakou to ti herci hráli. Teď to je samá cenzura a PG-13 a podobný kraviny, aby děti neměli trauma. V. Cassel a M. Bellucci váleli na jedničku.

Dodatečné informace

Původní název:
Dobermann (více)
  • Francie Dobermann - Válka gangů
  • Francie Dobermann
  • Francie Doberman
  • Francie Dobermann - válka gangů
  • Francie Dobermann - vojna gangov
  • Francie Symmoria: Dobermann
  • Francie Доберман
Premiéra v ČR:
27. 8. 1998
Země původu:
Francie
Přístupnost:
16+
Ocenění:
Žádná ocenění