Dannyho parťáci 2

68%

Komentáře a recenze 24

Dle počtu bodů
Chimpanzee21
Chimpanzee21
3 873 bodů
7
Opravdu nádherná krimi- komedie. Co rozhodně nedoporučuji je český dabing, ale jinak je film vážně úžasný. Krásně ukazuje, že zákony schválnosti platí, a že co se může podělat se podělá. Naštěstí vše jako vždy dopadne dobře. Tento komentář se hodí na všechny tři díly, takže se objeví všude a o jejich pořadí budou u mne rozhodovat pouze procenta.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
7.5
Roztříštené zrcadlo,se neustále snaží poskládat opět do sebe,velmi promyšleného děje do detailu,ale do sebe nezapadá a pokud ano rychle vlastně zjistíme,že něco to mu chybí.Steven Soderbergh se snažil diváka,opět držet v napětí,ale při překombinovaných závěrečných scénách se divák rozhodně nenabažil,ale trochu utlumil.Nová vůně tu rozhodně je a příjemný večer s Ocean"s Twelwe byla příjemná,akčně pocukrovaná oddechovka,ale poněkud nedotáhnutá do konce.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6.5
Tento krimi thriller je vcelku dobrý.Dávám mu 65 procent.Je zde i docela hodně akce.Jednotka byla lepší.Jinak pěkná Zeta Jones a protřelý George Clooney.Danny v Dannyho parťácích má nový plán.Po třech letech je tady tento snímek...
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
8
Tak ani tento film nic moc.
novoten
novoten
183 bodů
5.5
Parťáci se rozhodně nevydali po osvědčených kolejích, naopak. Přidali spoustu zákrut, které je málem dovedly až do záhuby. Záchrannou brzdou se tak pro ně podle očekávání stává šarm a kouzlo osobnosti těch nejdůležitějších zúčastněných. Líbí se mi ta naprostá preciznost a technická dokonalost, ale nemůžu se zbavit kyselé pachuti toho, že obojí přišlo na úkor bezstarostné a zároveň kvalitní a chytré zábavy. Ono vykrádat pro vlastní výdělek a pohodlný zbytek života je mnohem sympatičtější než vytahování party ze starých průšvihů, případně soutěžení o post toho nejlepšího.