Honba za klenotem Nilu

67%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
Jako by někdo zapomněl tvůrcům říct, že jen samotný úspěch jedničky nestačí. Chtělo to trochu zapracovat na scénáři a ne jet na výpravnou cestu po několika kontinentech, i když chápu, že Douglas s krásnou Turner se od sebe nemohli odtrhnout. Už tehdy se mohl bulvár jaksi zbláznit. Na druhou stranu to mohlo dopadnout samozřejmě ještě výrazně hůř. Kouzlo jedničky je sice pryč, ale chemie pořád funguje.
p.a.douch
p.a.douch
8 362 bodů
7.5
Takže trochu slabší než první díl a ani větší velkolepost to nezachrání. Stále, ale velmi dobrá úroveň. Chemie mezi Turnerovou a Douglasem stále perfektní. Danny DeVito také stále baví. Zolo byl ovšem mnohem větší zloduch než Omar a Juan mi taky chybí. Jinak ale stále dost dobrá dobrodružná komedie.
65David21
65David21
1 805 bodů
6
Za mě jen přece je pokračování horší než první film s opět dobře hrající dvojicí Michael Douglas a Kathleen Turner. Sestavení příběhu a celý ho jeho celek mi přijde, že nefunguje ostatně stejně jako humor. Honba za diamantem, ačkoliv taky nebyla nic světoborného, fungovala v obou těchto ohledech mnohem lépe. 60%
psico
psico
1 671 bodů
6.5
Solidní jízda Michaela Douglese :)
martin2560
martin2560
621 bodů
7
Trošku slabší než honba za diamantem,ale i tak jsem se pobavil 👍