Zakázané království

69%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
6
Docela příjemná blbost, kterou si už sice nepustím, ale rozhodně jsem rád, že jsem to viděl. Zajímavé souboje a atmosféra film zachraňují a přes jeho okoukanost. I když do očí bije ten neuvěřitelný kýč a například na vzhled bělovlasé čarodějnice jsem si musel trochu zvykat, tak k filmu se to celkem hodí a dá se to přehlédnout. Filmová jednohubka, která neurazí.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Sedlo mi to. Takový milý kung-fu nekonečný příběh. Sice s hodně jalovým hlavním hrdinou, ale ty vedlejší to hravě zvládají utáhnout samy (Jet Li jako opičí král je dokonalý).
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7
Zajímavé, vtipné a akční. Tady se celkem dobře vydařilo zkompletovat Amerikány s Číňany a ušlo to.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Tak tohle pro mě bylo velké zklamání. Samotnému filmu není skoro nic, co by šlo vytknout, jde dá se říct o dětskej film, který se nese v duchu takových filmů jako jsou Tygr a Drak a jemu podobným. Ovšem zde v hlavních rolích hráli v současné době rozhodně ty nejznámější asijské xichty, které je možné ve filmech o bojovém umění vidět. Čekal jsem, že to bude o něco akčnější, a že Jet Li a Jackie Chan budou proti sobě a budou se rvát celou dobu, což by bylo pokoukáníčko. K tomu všemu režisér Minkoff není vůbec nápaditý, ale je spíše průměrný rutinér, takže akční scény jsou velice průměrné. Škoda té promrhané příležitosti dát tyto dva asiaty dohromady, tvůrci z toho mohli vymáčknout akčnější řezbu, kde by se řezali tito dva frajeři a slintal bych blahem.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 400 bodů
6
Michael Angarano je naprosto tragický. Chan a Li by spolu měli natočit něco lepšího.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Skvělý film s výborným Jackiem Chanem.
wop
wop
1 716 bodů
7.5
Docela příjemná blbina, která kdyby byla natočená v 80. letech, je z ní dnes legenda.
Aisen
Aisen
76 bodů
8
Jeden z mým nejoblíbenějších filmů. Musím říct, že to je hlavně kvůli příběhu. ale i kvůli skvělému obsazení. Vždy jak to někde hraje, musím si to prostě pustit.