Trestná lavice

78%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Trestná lavice patří mezi nejlepší filmy Adama Sandlera. Není to totiž typická Sandlerovka jak jsme normálně zvyklí. Snímek zbytečně nezabředává do tupého a trapného humoru a po celou dobu si drží svůj standart. Navíc se jedná o remake snímku Fotbal za mřížemi - a ten už byl kdysi skvělý.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
6
Taková béčková komedie, která rozhodně neurazí, ale mě ani tolik nenadchla. Adam Sandler prostě komedie umí, tady předvedl svůj standardní výkon. Příběh jako bych už někde viděl, jen zde je to laděno do komedie. Nenáročný film na nedělní odpoledne...
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Výborná oddychovka na deštivé odpoledne. Začátek zápasu s hudbou ACDC jsem si pustil asi 5x za sebou :)
lamps
lamps
15 156 bodů
8
Sportovní perlička z doby, kdy všechny Sandlerovy komedie ještě byly minimálně pro jeho fanoušky zárukou kvality. Film v ohromném tempu přechází z víru velkoměsta a svlečených večírků do zatuchlé vězeňské pustiny a začíná se orientovat na to nejdůležitější - fotbal. Není to sice ten nádherný evropský sport, kde vítězí talent nad silou, ale co si budeme nalhávat, vidět zástup nadělaných "pětihvězdičkových" černochů či bývalých wrestlerů, jak se řežou hlava nehlava a ještě si sami ze sebe dělají nehoráznou legraci, je zkrátka skvělá zábava, nehledě na demenci (nechutné roztleskávačky, Rob Schneider) a jednostrannost (jeden hráč má nadváhu, tak se mu opakovaně zasmějeme) některých vtipů. Každopádně zbytek i včetně nutné dramatické nadstavby a za vydatného přispění výkonů Cromwella a Fichtnera funguje takřka na jedničku a v závěru držíme těm sprostým, násilným a duševně zaostalým jedincům z řad vězňů palce tak křečovitě, až si říkáme, čím si to vlastně zasloužili... Asi tím, že Trestná lavice povedeným filmem zkrátka je.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Vězeňské prostředí je už okoukané, za to Sandler dostal konečně pořádnou roli. Hodně jsem se bavil a nemohu říci že málo. Komedie se povedla a není nijak extrémně přehnaná nebo trapná. Finální pomsta trestanců vůči dozorcům byla povedená. A co pak ty roztleskávačky.
p.a.douch
p.a.douch
8 362 bodů
7.5
Americká předělávka filmu "Fotbal za mřížemi" (2001) s Vinnie Jonesem v hlavní roli. Syžet tohoto filmu je stejný, změnil se jen sport. Tím nechci říci, že je to špatný film, funguje dobře. Režie Petera Segala je dobrá a výkony zúčastněných herců také. Bavil mě a jeho sledování nikomu neublíží, naopak.
kubas369
4 086 bodů
6
Další Sandlerovská ptákovina, která pobavý.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Docela zábavná komedie.
Evah
Evah
2 137 bodů
5
Podle hodnocení jsem od filmu čekala o hodně víc. Vtipné to nebylo vůbec, prostě jen vězeňská šikana ze strany dozorců i vězňů, rasismus, urážky. Dramata k Sandlerovi nějak nepasují, takže ani jako drama jsem si film kdovíjak neužila.
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
9
Taky docala dobrý.