Malý unavený Joe

74%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
lamps
lamps
15 156 bodů
8
Na podobné řemeslné úrovni jako díl předchozí, se stejnými sympaťáky v hlavních rolích a totožným (jak jinak) stylem humoru. Jenže zpestření v podobě některých scén, ať už legendární fackovačka u baru, karetní partie nebo návštěva nóbl restaurace, je tak pikantní, že navzdory slabším chvilkám nelze než chválit. Na odreagování a zasmání ideální záležitost...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Nezáživná western komedie.
Klajnik
Klajnik
8 615 bodů
1
Sequel o dva roky staršího filmu They Call Me Trinity je prakticky tím stejným co se slabého příběhu a vyumělkovaných rvaček týká, ale už bez kvalit, které to v případě originálu u mě vytáhly na těch 2/5. Není zde tak dobrý hudební motiv a přišlo mi to rovněž méně humoristicky nabité. Z 2h stopáže jsem se 90min nudil, což klasifikuji jako tvůrčí selhání. Autoři se svezli na úspěchu a nejen, že to nikam neposunuli - udělali to dokonce hůře než před tím. Z lidí promlouvá nostalgie, ale tento kousek už dnes nemá cenu vidět. Pokud je zájem vidět komediální špageťák od Barboniho, doporučuji spíše Man of the East.
p.a.douch
p.a.douch
8 362 bodů
9
Bambino a Trinity a jejich další příběh. Tentokrát bude Trinity nejen štvát svého bratra, ale i bojovat o přízeň Perly (Yanti Somer). Další klasický film dvojice Spencer, Hill. Znovu spousta bitek, hlášek a dalších eskapád. Koukatelný vždy a všude.
squirrelpool
squirrelpool
7 017 bodů
10
Po "Jestli se rozzlobíme budeme zlí" můj nejoblíbenější film s touhle legendární dvojicí. Kupodivu je v tomto případě pokračování lepší než původní film. Opět úžasné rvačky, hlášky a podané neopakovatelným stylem. Jedna z mých oblíbených hlášek je - Trinity: "lucifer...znáš ho?" Bambino: "Hmm, asi nějaký profesionál z východu."
SNCIS
SNCIS
6 531 bodů
6
"Poslouchej, Bambino...” - "Buď zticha a neříkej mi Bambino.” - "A jak ti mám říkat?" - "Nijak." Malý unavený Joe aneb Pravá a levá ruka ďábla 2. "Děkuji, synu. Kdyby byl každý tak šlechetný jako vy...” - "Tak byste byli milionáři." Trochu jako Jdi na to akorát slabší a mezi kovboji. Jinak bych řekl že, dějové totožné jako jednička. Vtipnější to nebylo a song u závěrečné bitky - mi kazil celkový zážitek. - 60%.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
7
Italská dvojka znovu zasahuje.Dávám 70 procent.