Dožeň, co se dá!

72%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Stěžejním bodem tohoto snímku je výborný scénář,který je neotřelý a originální. Dále to jsou skvělý herci. Ať už jde o Christophera Walkena v roli starostlivého a trochu fanatického otce,nebo Brendana Frasera v roli jeho syna. Příjemná podívaná,která dokáže zahřát u srdce.
Pete69
Pete69
29 863 bodů
7.5
Hodně pohodová veselá komedie, která není rozhodně přepálená i když by k tomu tento velice zajímavý scénář mohl tvůrce svádět. Závěr sice dosti hollywoodský, ale ještě to není přes čáru. Když se někdo narodí v krytu, myslí si, že mu nad hlavou řádí radioaktivní peklo a v pětatřiceti letech se dostane poprvé ven, je jasné, že z toho bude legrace.. Za mě je to navíc nejlepší výkon Brendana Frasera, který jsem od něj doposud viděl.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Na zaplácnutí odpoledne celkem ucházející komedie. Ale nemůžu si pomoct, že z tohohle nápadu šlo vytřískat mnohem víc.
Fingon
16 886 bodů
10
Nech můj výtah na pokoji!!!!!
JosefTomas
JosefTomas
9 035 bodů
7.5
Velmi milá komedie, která náležitě využívá Čechovovu zbraň ve velmi vtipné expozici, aby ji následně v druhém aktu přetvořila v jednu z nejlépe humorných situací všech dob. Brendan Fraser se všude tváří sice děsně mimo (chvílemi jak psychouš), ale bavil mě, stejně jako rodiče ve skvělém podání Sissy Spacek a ještě snad lepšího Christophera Walkena, kteří svým osobitým herectvím posouvají celou komedii na další úroveň. Možná mi vadí trošku jednotvárnost Alicii Silverstone, jejíž charakter vyvolené mi přišel hned od začátku jednoznačný a hlavně lajdácky vhozený do děje (čekal bych, že vyvolená představuje kytku v kupě hnoje a ne kytku, kolem které není nic), ale to jsou jen detaily u klenotu, který sice není kdo ví jak sofistikovaný, ani se nejedná o důležitý gamechanger na poli kinematografi, ale je příjemný a zábavně návykový. A to není vůbec málo.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
8
"Aaa, do prdele. Bonjur, madmazel. Vy jste francouz?" Příjemná komedie s dobrým obsazením, ale hlavně originálním námětem, který za sebou nechává ostatní (tupější) romantické komedie.
kubas369
4 086 bodů
6
Přijemné i když dost naivní, přesto nenudící.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6
Příjemna oddechova komedie...
karlik4801
1 942 bodů
10
Krásná komedie o bláznivém otci, který se snaží uchránit svojí těhotnou manželku. A jak to může vypadat když jejich syn po 35. letech vyleze ven do současnosti. Chce potkat životní lásku a nemá ani páru jak se má zachovat. Skvělý Brendan Fraser, tohle mi prostě dělá úsměv na tváři a pomalu slzy v očích. Vím že si tuhle komedii pustím až mi bude nejhůř, protože mi pomůže se vyrovnat s problémem a rozesměje mě. Děkuju moc, že něco takového vzniklo!
Pavlína81
Pavlína81
1 576 bodů
10
Moc dobré a povedené.