13: hra smrti

64%
13: hra smrti
Plakát traileru
Nová tajná soutěž bohatých nabízí možnost vyhrát obrovskou sumu peněz. Nabídka hry však přichází pouze těm, kteří mají problémy v práci, s penězi, rodinou a láskou. Pokud se jim podaří splnit 13 úkolů, dostane se jim bohatství, které přesahuje jejich nejdivočejší sny. Ale má to háček, úkoly prověří veškeré jejich schopnosti - od lásky přes náboženství až po morální hodnoty. Jako v každé hře, i zde jsou však pevně daná pravidla a kdo je nedodrží, ZEMŘE! Jak daleko jste ochotni zajít v honbě za penězi VY?



Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Jde snad o thajskou verzi SAWa? Tempo to mělo ale bylo to až přespříliš narychlo. Úkoly byly některé nechutné (viz. restaurace), odporné (viz. studna) a originální (viz. motocyklisté). Pár nelogičností by se taky našlo. Celkově je film koukatelný ale tak nějak ''umělohmotný''.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Nejsem fanda thajské kinematografie, ale tento snímek mě do jisté míry překvapil, ale po celou dobu filmu, jsem měl pocit, že uz jsem vše někde viděl. A také že jo. Film je kombinací Fincherovy Hry a místami i SAW. Ovšem nemá tu nějakou hutnější atmosféru, film sice stupňuje až téměř do hororové formy, ale nedokázal mě ničím zaujmout, a ikdyž se tam stále něco dělo, já se ukrutně nudil. Konec sice byl nečekaný, ale nešokoval mě.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
2
Příšernej film ( rozhodně né horor ani thriller) s příšernejma hereckejma výkonama, stupidnim koncem a únavnym začátkem a k tomu příšernejma efektama. Slabá 1 * a to jsem ještě hodnej.

Dodatečné informace

Původní název:
13 Beloved (více)
  • Thajsko 13: hra smrti
  • Thajsko 13 Beloved
  • Thajsko 13 Desafios
  • Thajsko 13: Game of Death
  • Thajsko 13 game sayawng
  • Thajsko 13 jeux de mort
  • Thajsko Level Thirteen
Země původu:
Thajsko
Ocenění:
Žádná ocenění