Superbad

72%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
8
Jak já tyhle filmy nesnáším... Tohle je ale ta jedna z mála čestných výjimek, která mě prostě dostala. Po celou dobu jsem se bavil a i když příběh je naprosto opotřebovaný, působí originálně a neokoukaně. Samozřejmě to zachraňuje hlavně trojce sympatických hrdinů.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Jedinou vadou je, že jsem tohle neviděl v 18. Holt naše generace měla ultratrapné Prcičky a dnešní internetová generace vyfasovala tuhle luxusní nářezovou podívanou, která navíc pro film objevila dost nových tváří před kamerou (Cera, Hill, Mintz-Plasse a hlavně Emma Stone) i za ní (režijní debut Mottoly a scénaristická prvotina Setha Rogena). Závěrečná scéna v obchoďáku patří mezi nezapomenutelné. 9/10
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
6
Viděli jsme to mnohokrát, ale herci jsou slušní.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
10
Musel jsem se pořád usmívat. Je v tom hodně hodně výborných fórů a promyšlených ujetých situací, ten hlavní důvod permanentní spokojenosti pramenil ale z úplně něčeho jiného – ten film je dokonale výstižný. Ne že by snad každá snaha o pořádnou opileckou noc měla vypadat takhle, ale jde o tu atmosféru, jde o to pravidlo, že cokoli špatného se může zvrhnout v ještě něco neuvěřitelně horšího. Tohle je ztělesněná zkušenost, jíž podobnou máme každý v historii a na kterou možná před světem zapomínáme, v hloubi duše si jí ovšem s pobavením držíme. Superbad je uchovanou vzpomínkou, která mě donutila k rekapitulaci vlastních skopičin… a to finále na jezdících schodech, roztomilejší vstup k dospělosti by jeden těžko pohledal. Vynikající teenagerovská verze Všech mých lásek, 90%...
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7.5
Není to úplně tak obyčejná teenage komedie o partě looserů ,kteří jdou na párty, to už jsme viděli mnohokrát. Tady je důležitá ta část, než na tu samotnou párty dorazí, a co všechno je mezi tím potká. Dobrá komedie se svižným tempem.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 400 bodů
8
Škoda, že jsem se takto nebavil i u Zbouchnuté...
kubas369
4 086 bodů
6
Křížová výprava za chlastem na kterou se vydávají tři silně sympaticky nesympatičtí individua, kterou podpírají přiblblý strážci zákona. Ale nic světobornýho.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
7
Velmi slušná teen komedie Grega Mottoly.Až na rychlý švih nůžkami(střih)jde o povedený film.(Produkce)Já osobně bych do něj nedal ani korunu,ale asi bych udělal chybu.Velmi se přibližuje k vrcholným teens komediiím !
Vitouch
165 bodů
5.5
Super film :)