Bandolero!

67%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 898 bodů
6.5
Dobrý western plný banditů, kteří vlastně bojují mezi sebou a do toho je stíhá parta správných chlapů zastupující zákon. Je to takový útěkový western plný přestřelek bez hlubšího scénáře, přesto se na bandity prchající drsným jihem dobře dívá a snímek má šťávu.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Objektivně už to taková pecka, za jakou jsem Bandolero v dětství měl, fakt není. Víc než naivita Raquel vadí ta postava George Kennedyho, který zahlídne holku a je ochotný jet za ní skoro až do Mexica. Ale i přes ty výtky mám tenhle film dost rád. Za tu nostalgickou atmosféru ke konci, ne tak provařenou ale parádní melodii a hlavně Jamese Stewarta.
avenis
avenis
8 151 bodů
4
Western prostředních kvalit. Chybí tu indiáni, jen se o nich hovoří a ty špatné představuje horda zlotřilých mexikánů, kteří ani nemají zádné pořádné dialogy. Jen střílejí, olupují a až na jednoho jsou představováni kaskadéry, co umí padat z koně. Děj balancuje mezi komediální a vážnou polohou a ničím nevybočuje ze šablony obvyklého westernu. Vyloupení banky, zatčení, poprava (mimochodem to jediné stojí za pozornost), prchání a pronásledování, střílečka, vyznání, the end. A mezi tím jsou nemožně natupírované vlasy Raquel Welch.