Ex Drummer

70%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
0
Tak nevím jestli dát nebo ubrat. Je to hnus humus, otřesné a nevím jestli to teda má být nějaké umění či co. Podle mě tedy nic moc i když tento film nezná hranic.
Klajnik
Klajnik
8 615 bodů
8
Festivalovej bizár, kterej však oplývá dostatečnou dávkou zábavnosti, která pramení ze samotného konceptu povýšené inteligence rozsévájící svár mezi nižší vrstvu obyvatel. Osobnostní rozpoložení protagonisty, jenž se představí hned v úvodu, je přinejmenším zajímavé. Takových témat k prozkoumávání je tam načrtnuto několik. Když divák bude chtít, může si tam toho najít poměrně dost, avšak i bez toho je to poměrně zábavný film. Krom toho je i jeden z nejsurovějších a nejšpinavějších, co jsem za dlouhou dobu viděl.
Kinghome
Kinghome
5 293 bodů
8
Tohle je ten pravej underground, né jako ty rádoby drsný maníci u nás. Sice je film vyhrocenej možná až moc,ale rozhodně nenudí a některé scény jsou vážně nechutný.. a to není vůbec na škodu.Dá se říct až dekadentní dílo, který se zaměřuje na zplodinu a nechutnosti, který u nás čím dál tim víc převládají.... Já furt co všichni maj s tím pérem a já ho musím zmínit taky. Prostě to je věc, kterou si zapamatuje každej, i když nechce. Plus dítě, který žere svoje hovna a nekompromisní hlášky a narážky na gáje. No prostě Belgickej úlet, kterej potěší ale že bych ho musel vidět víckrát, to ne. Jo a musim zmínit kameru a střih, který jsou naprosto luxusní.
sixmonsters
sixmonsters
2 756 bodů
8
Vzhůru nohama, pozpátku a naruby. Prostě bizarní příběh o skupině retardovaných lidí z retardovaného prostředí, kteří si při cestě za prvním a druhým koncertem prožijí víc než jen sexu, drog a rokenrolu než Aerosmith na evropském turné. Některé obrazy jsou fakt úžasné. Anální teror padesáticentimetrovým pérem nebo rozhovor v obří vagíně, kterou tu péro vytahalo, na to se prostě nedá zapomenout. Podobně jako na šišlavého zpěváka, který žije hlavou dolů, zatímco jeho návštěvy zůstávají nohama na zemi. Mongoloidi, mongoloidi, šťastnější než ty a já... Až do své špinavé smrti bez příčiny.