Noc v muzeu

68%

Komentáře a recenze 18

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6.5
Noc v muzeu použila skvělý recept na úspěch,který vyšel. Stačí použít zajímavý nápad,přidat jednoho solidního režiséra,kterému nechybí smysl pro humor a na závěr místo koření obsadit plejádu známých jmen do hlavních rolí. No a světe div se výsledkem je velmi podařená rodinná komedie,která pobaví,ale nenudí.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
2
Naprosto iritující film, kde je vše tak trapné a nezábavné, až to bere dech. Podobný chrchel z průměrnosti a nezajímavosti jsem neviděl už dlouho.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Příjemná oddychovka na letní podvečer. Být mi 8, tak asi v kině umřu slastí. Takhle jsem se "jen" moc dobře bavil. 7/10
Fingon
16 886 bodů
6
Jo, tak v tomhle muzeu bych chtěl pracovat...
lamps
lamps
15 156 bodů
7
Na Noc v muzeu jsme šli tenkrát v šesté třídě se školou do kina, a mně se to líbilo strašně moc. Už jen díky té unikátní myšlence, kdy vlastně na jednom místě ožívají a prolínají se dějiny mnoha známých civilizací a také, nebudu to zastírat, kvůli oživlé kostře tyranosaura- protože jakmile jsem v dětství viděl nějaký film s dinosaurem, hned jsem na něj nahlížel s mnohem větším nadšením. S postupem let už sice zůstala jen ta skvělá myšlenka, ale společně s ní přetrvala také hromada vydařených vtípků, povedené zesměšňovaní snad celé historie a řada ztřeštěných scén, které možná vyznívají mnohem libozvučněji dětskému publiku, ale spolehlivě rozesmát dokážou i dospělé. I když je pravda, že s přibývajícími roky už ve mně film takový obdiv zdaleka nevzbuzuje a nejlepší asi bude, když se mu preventivně nadobro vyhnu. Takhle alespoň zůstanou jen ty krásné klukovské vzpomínky..
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
7
Tady se Ben Stiller opravdu ukázal. Senzační komedie u které jsem se slušně bavil. Dějově na koukatelné úrovni.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
6
Opravdu nadějná látka nakonec překvapivě není ani tak moc zazděna Levym, který svou "živou" režií naopak příjemně překvapil, jako spíš samotnými scénáristy, kteří měli několik opravdu vypečených nápadů, ale tím vyčerpali veškeré své schopnosti. V číslech by to bylo asi tak, že jednu třetinu filmu se hraje (spíše neúspěšně) na city, jednu třetinu se blbne v muzeu (spíše úspěšně, chvílemi dokonce velice vtipně) a poslední třetina je k uzoufání nudná. Přijatelná oddechovka pro náročný týden, ale jen na jedno podívání. Těch nápadů je tam tak akorát pro jeden výlet do prostor kouzelného muzea…
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
7
První díl je opravdu kouzelným filmem, který mě překvapil originální myšlenkou, se kterou si hraje. Ben Stiller nám ukázal, že v muzeu nemusí být jenom nuda, a i díky němu a jeho skvělému výkonu dávám krásných 70 %.
TARANTlNO
TARANTlNO
3 345 bodů
6
Levy nám přichystal výborné dobrodružství,které pobaví celou rodinu.Stillerovy roce perfektně sedla. 60%
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
6.5
Opravdu dobrá komedie.Hodnotím 65 procent.