Mechanik

75%

Komentáře a recenze 17

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Geniální snímek,který si pohrává s myšlením hlavního hrdinu a diváku u televizních obrazovek. Scénář je excelentní a takřka bez. Herci jsou skvělý,ale já mám v hlavě stejně jen jednoho a tím je Christian Bale jenž předvedl neskutečnou transformaci svého těla a navíc výborný herecký výkon.
Pete69
Pete69
29 898 bodů
8.5
Skvěle zpracovaný Psychothriller ve kterém ukázal své umění pro roli neskutečně vyzáblý Christian Bale. Snímek mě nechal až do konce v napětí, jak to dopadne a to mám raději, než když je to průhledné od prvních minut. Hodně pěkná podívaná a One Man Show.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 285 bodů
8
Tenhle thriller je stejně chytrý, jak je Bale dobrý herec. To znamená v mezích. A tváří se mnohem důležitěji, než je. Sama pointa je dost laciná a kdyby nebyla tak dobře pojata, dost bych se jí vysmál. Nakonec ty čtyři hvězdy dám, i když jen s odřenýma ušima.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Temný a hrůzostrašný psychothriller staví kromě napínavého a nepředvídatelného scénáře na jedinečné atmosféře a především skvělých hereckých výkonech. Hlavní uznání si ovšem musí odnést Christian Bale za ztvárnění titulní role Trevora Reznika. Bale, který je vyznavačem Stanislavského metody pro film zhubnul tak neuvěřitelně, že při záběrech zblízka na jeho zhuntované tělo dostanete hlad. Jenže bez Brada Andersona by se film sesypal jako domeček z karet. Uznávám, že řada diváků bude po prozrazení pointy možná trochu rozčarovaná, ale režisér celý film drží diváka v šachu, takže závěrečný pat lze přičíst na vrub jeho dosavadní nezkušenosti.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Pěkně zamotaný děj. Hustá atmosféra, vkusně napínavé a tak trochu zvláštní.
Matli
Matli
8 300 bodů
6
Trošku psycho, které se snaží něco naznačit, něco pořádného ze sebe vyždímat, ale nějak to nejde. Ve finále je to dobrý, ale ne super. Nějak jsem ale nepochopil proč by měl být Christian Bale tak hubenej, každopádně, za jeho výkon herecký i to kolik kvůli roli zhubnul by si zasloužil o hvězdičku více, ale něco tomu prostě chybí. 61%
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
8
Bravurní Christian Bale. Obdivuhodný výkon.
squirrelpool
squirrelpool
7 017 bodů
7.5
Dobrý film. Jinak Bale musí být magor. Kvůli filmu si takhle mršit zdraví je fakt ujetost.
kedl
kedl
6 380 bodů
8
Neuvěřitelné, čeho je Christian Bale schopen kvůli roli udělat. Respect!!
Pas
Pas
6 225 bodů
6
Trevor Reznik (Christian Bale) pracuje jako soustružník, který už rok trpí nespavostí. Po několika bizarních nehodách, které dává Trevor za vinu tajemnému Ivanovi (John Sharian) se jeho blízké okolí domnívá, že se dočista zbláznil. Vše podporuje ještě tajemná šifra na ledničce a mrtvola v mrazáku...Temný thriller s prvky hororu se opravdu povedl. Christian Bale vypadá se svými 55 kily hrůzostrašně. Vidět film dříve než teď zřejmě bych dal plné hodnocení. Jenže mi dost vadilo, že jsem přesně takový konec čekal a to mě dost zklamalo. Ale jinak super. 60%