Jisatsu saakuru

65%
Jisatsu saakuru
Jisatsu saakuru
Vlna kolektivních sebevražd mladých lidí otřásla na přelomu tisíciletí japonskou společností – při pohledu na rozesmáté tváře středoškolaček, které se vrhají pod vlak, člověka dodnes mrazí. Pro Sono Shiona se skutečné události stávají odrazovým můstkem, domýšlí jejich možné důsledky. Kam až by mohl svět dospět, kdyby ti, kdo pohrdají vlastním životem, spojili své síly... Výsledkem je thriller, který rozhodně nedá člověku spát.



xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
6
První polovina je vynikající, atmosférická, silná. Druhá hlavně zmatená a ne tak filosofická, jak by asi ráda... Ale tenhle film by asi potřeboval druhé zhlídnutí.
Fingon
16 886 bodů
8
70% Nemůžu říct, že by se mi to nějak zvlášť líbilo, oceňuji ale, že mě film dost překvapil.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
8
Celkově originální thriller s originálním námětem, který si drží skvělé tempo. Ovšem po necelé hodině se zde objevují pár hluchých scén, které s postupem času následují za sebou a konečné rozuzlení mě nijak nenadchlo. Největším plusem jsou nezapomenutelné scény (ta v metru, ve škole a i několik dalších), na které tvůrci rozhodně sázeli a vyšlo jim to, sice ta krev nevypadala moc věrohodně, protože byla až moc kečupová, ale stojí za to kvůli těmto scénám na tento zvláštní thriller kouknout.

Dodatečné informace

Původní název:
Jisatsu saakuru (více)
  • Japonsko Jisatsu saakuru
  • Japonsko Suicide Circle
  • Japonsko Suicide Club
Země původu:
Japonsko
Rozpočet:
0,25 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Jisatsu saakuru