Hvězdná brána: Návrat

76%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
blazma
blazma
4 928 bodů
8
Jsem skalní fanoušek, takže nemůžu hodnotit pod 4 hvězdy. Nic méně tohle je rozhodně nejslabší 4tyř hvězda. Tohle prostě bylo moc, nemělo to šťávu, nemělo to nic. Bavil jsem se, to ano jelikož mám Stargate projeté od shora dolů, nic méně nebýt takový nerd kolem tohoto seriálu, asi by jsem byl extra zklamanej.
kubas369
4 086 bodů
10
Jsem fanda a nemužu jinak. Tohle se fakt povedlo.
jvempire
jvempire
1 208 bodů
7.5
Další osudy oblýbených hrdinů v samostatném ale přesto velice zajímavém příběhu.
EXpenzza
EXpenzza
747 bodů
8
Continuum je vzhledem k mizerným kvalitám deváté a desáté řady vítanou změnou vytvořenou primárně pro fanoušky, na které pomrkává v nejedné scéně, nejednou postavou či hláškou. Na filmu je sice vidět jeho televizní produkce, tradičně trochu odbytější šablonovitý scénář či poněkud příliš jednoduché finále, ale i tak film baví a často vyvolává úsměv i vzpomínky na zlatou dobu Stargate. Jen z nostalgie ale film není živ a docela funguje i samostatně. Dalo se ale z námětu "vytřískat" daleko více.
Honza 13
611 bodů
9.5
Pokračování další části tohoto fenoménu tímto filmem se vcelku podařilo. Je to už pěkná doba co vznikla Hvězdná brána a já jsem rád, že jsem se toho mohl zúčastnit. Film není úplně top, má své chybičky, ale i tak je na slušné úrovni. Lepší než předchozí film. upravit text
adam-opalecky
54 bodů
10
Vrchol vrcholů všech filmů!! 100/100