RRRrrrr!!!

65%

Komentáře a recenze 21

Dle počtu bodů
psico
psico
1 671 bodů
6.5
Nejdřív jsem myslel, že to bude pěkná kravina. Je, ALE!! když to člověk bere s jistým nadhledem,je to vlastně celkem vtipné.
brbla666
brbla666
1 534 bodů
10
perfektní sranda.
FAT_YODA
FAT_YODA
1 510 bodů
10
Tato komedie opravdu svůj žánr a prostředí vyždímala jako čerstvě uzrálý citrón. Kdyby tu bylo ještě o jeden vtip více, mám pocit, že by film explodoval. Pokaždé když sleduji tuto čistou esenci humoru, vrtá mi hlavou, jak je možné, že já smíchy nedýchám a jiní to odsoudí odpadem jako zoufale nudné a trapné. Humor je hold asi největší proměnná v galaxii a tam kde má jeden X, druhý vidí Y. Každopádně RRRrrrr doporučuji úplně každém, protože pokud Vám sedne, odpálí Vás. (K)ámen.
Jto_rating
Jto_rating
1 417 bodů
6
Kámen zde. Humorný B-film odehrávající se v pravěku. K filmařský kvalitě se vyjadřovat nebudu je to kravina. Ale konzumně je to ok. Má to prvek stonepunku ve smyslu moderních věcí, slov a myšlenek v pravěku. Líbilo se mi jak to různými způsoby vybočovalo z pravidel storytellingu a jak je to šílený.
  • humor
  • zajímavé myšlenky
  • ok výprava
  • příběh
  • bez pocitu katarze
  • opakování a slabší chvíle
  • efekty 💀
  • občas humor individuálně na hraně
Senkys57
Senkys57
973 bodů
6
Kámen zde
dráza
dráza
888 bodů
8.5
kdo by snědl sám celýho hrochmuta.
Kick077
Kick077
596 bodů
9
Naprosto parádní ukázka toho, že v jednoduchosti je síla. Je to strašně primitivní, jak příběh, tak dialogy i prostředí. Ale je to povedený nápad, který stojí na spoustě perfektních hlášek, které se dají opakovat ještě dlouho po filmu a stejně se člověk zasměje. Samozřejmě se nesmí v tomhle filmu hledat něco mentálně náročného. Jenom sedět, koukat a smát se.
jirka-knobloch
jirka-knobloch
379 bodů
6.5
Musím říct, že to je jeden z nejhloupějších filmů,který jsem viděl.Ale i přesto jsem se hrozně bavil. Ono je to tak hloupé, až je to zábavné.A navíc tam padali legendární hlášky jako: ,,kámen zase chybí...asi bude někde s kamenem" :D. Takže i když byl příběh příšerný(až vtipně), tak svůj účel splnil.
ebarty
344 bodů
10
Nejlepší komedie, dokonalý hlášky!
Slawo
Slawo
81 bodů
10
Absolutně legendární komedie!!!