Repli-Kate

51%
Repli-Kate
Repli-Kate
Student genetiky Max měl vždycky problémy s dívkami. Ten poslední se mu přihodil, když omylem naklonoval novinářku Kate, dívku, o jaké vždy snil. Zničit tak půvabný klon by ale bylo škoda. A tak se Max, s pomocí svého kamaráda Henryho, pustí do dalšího experimentování. Z Repli-Kate se stane dokonalá žena! Prostě ji stačí nastavit tak, aby se chovala jako chlap. Kate popíjí pivo, sleduje fotbal, věnuje se žhavému sexu a zanedlouho se stane nejpopulárnější dívkou na škole. Ale nic netrvá věčně a Max zjistí, že ani tohle nastavení zas až tak ideální není



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Docela zábavná komedie,která je plná velmi zajímavých situací. Bohužel jsou jen málokdy dotažené až do finále a tak po většinu času působí rozpačitě. Snímek staví především na miss USA 1996 Ali Landry,která je velmi krásná. Jediná věc lepší než mít jednu Landry ve snímku je mít ve snímku Landry dvě.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
4
Chvilkama jsem se zasmál ale je to jen slabší komedie.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Ubohá teen-komedie, která ani moc teen komedií není, ale obsahuje všechny možné atributy, jaké by měli teen komedie mít a to plno nechutností a záchodového humoru. Ali Landry je sice krásná, ale nezachrání to. Většinou jsem se celej film ani nezasmál, možná pousmál, film má hodně trapností, při kterých jsem se cítil trapně i já. Navíc okořenění sci-fi teen komedií je sice originální, ale spíše je to na škodu.

Dodatečné informace

Původní název:
Dupli-Kate (více)
  • NSR Repli-Kate
  • NSR Dupli-Kate
  • NSR National Lampoon's Repli-Kate
  • NSR Replikate
  • NSR Sexi klon
  • NSR Une fille de rêve
Země původu:
NSR, Německo, USA
Rozpočet:
4 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění