Vyhlídka na vraždu

71%

Komentáře a recenze 13

Dle počtu bodů
skylark13
skylark13
2 087 bodů
4
Jak se s Moorem začalo, tak se tak i skončilo, slabé to dílo, Walken mi neseděl, svalnata černoška jak by smet. Snad poprvé mi nesmírně iritovala bondgirl, ta byla přímo na střelu, trochu jde vyzdvihnout naháněčka na koních, jinak asi nic, Sir Roger Moore to měl zabalit už dřív..
Foltest
Foltest
1 304 bodů
6
Vyhlídka na vraždu se drží standardů bondovské série. Vypíchnout musím krásnou bondgirl a obecně lokace, jako například San Francisko nebo prostředí francouzského zámku, které do série přinesly patřičnou svěžest. Velmi se mi líbilo i zajímavě zpracované zapojení KGB do celého případu. Moore se tak pro mě s celou sérií rozloučil více než důstojně a já Vyhlídku na vraždu rád doporučuji ke zhlédnutí.
kurcova-simona
kurcova-simona
419 bodů
7
Ve vysoké rychlosti si člověk nevšímá detailů. Takže k čemu zkoumat Bondův věk (jaké to překvapení – oni i tajní agenti stárnou!) nebo se pozastavovat nad vizáží exotické May Day, když celkový zážitek z jízdy je tak jako tak důležitější. Napínavý děj zběsilým parkúrem počínaje a eskapádami v bortícím se dole á la Indiana Jones konče mě snadno přesvědčil, že tahle kára na výstavy veterán klubu ještě nepatří. Nepovedený experiment z koncentračního tábora je jedním z nejslizčích psychopatů, kteří se doposud v sérii objevili. A že už jich bylo! Poznámka na okraj: Bílý kocour by se tak snadno jako ta nafintěná peršanka Jamesovi na klín nestulil. To by ho 007 musel moooooooc prosit!