Vzhůru do oblak

81%

Komentáře a recenze 55

Dle počtu bodů
Llucinka
411 bodů
8.5
Nevím, jestli už nastala zlatá éra animáků, nebo teprve přijde, ale období 1994-2009 skutečně přinesla úžasné kousky, které by vystačily i na dalších několik desítek let dopředu. Jsou výchovné jak pro děti, tak i dospělé, vtipné, akční, romantické a někdy i smutné. Myslím si, že potenciál má tento žánr stále vysoký. Vzhůru do oblak to jen potvrzuje.
Alienka2014
Alienka2014
364 bodů
9.5
Přestože jsem film viděla asi tak 5x, pokaždé mně jeho začátek vhání slzy do očí. Je to jeden z nejdojemnějších animáků, jaké jsem viděla. Zároveň akční, vtipný, pro děti i poučný. ;) Je to krásně zpracované. Myslím, že se práce tvůrců vyplatila. :)
petas.sl
234 bodů
8
Jeden z těch lepších animovaných filmů!
Ktrn
Ktrn
80 bodů
9
brecim jenom na to vzpominam
Nikola Jana K.
Nikola Jana K.
61 bodů
9.5
Další z vydařených snímků od Pixaru představuje animovaný snímek Vzhůru do oblak. Viděno v českém dabingu, který byl nicméně vhodně zvolen a jen příjemně dotvářel celou atmosféru filmu, který je primárně orientován na rodiny s dětmi, nicméně ani straší divák nebude zklamaný. Největšími plusy je vedle skvělé animace také ústřední melodie filmu nebo dvě hlavní postavy (starší pán a malý skautík), případně i další zvířecí postavy.
BEAR
BEAR
60 bodů
7
Moc hezký ale ještě mi tam něco chybělo, tak bydlel u toho vodopádu když tam přistál ten dům nebo se o něm nikdy nedozvěděl? :D
Zuzka retard
Zuzka retard
45 bodů
8.5
Jo je to super film, příběh taky opravdu se mi moc líbil.
simsdata
simsdata
38 bodů
9.5
Vždy mně 3d animace překvapí, ať se již zdá že jsem viděl vše, je to s ní velice těžké od rigování až po reendering ... Taková spousta práce by se mněla ocenit.