Zastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětí

58%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
4
Nucené a nezábavné. Plno opakování sebe sama i jiných. Ze zábavného akčňáku se tvůrci dostali až k omylem sebeparodickému nesmyslu, jenž má jen pár dobrých momentů.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
5.5
Někteří tvůrci by po požití drog neměli lézt za kameru. Oproti jedničce jsem jen zíral s otevřenou pusou a říkal si jen pomyslné WTF. Jednička byla sympatická kravina, ale tohle je tak over the top, že vážně nevím. Plusové body jen za Stathama a Amy Smart, která je opět velká čiči.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Až na pár zbytečných snímků jako třeba s těmi ''obry v elektrárně'' a další, je tento díl opět v neustále akci a divokosti ale předchozímu dílu nemůže konkurovat. Ten ho jen vykrádá. Hustá byla ve filmu číňanka. Další pokračování už né.
  • akce
  • tempo
  • některé záběry
Klajnik
Klajnik
8 615 bodů
8
První díl si sice šílená píčovina a dvojka hrdě přijímá dědictví. Zastav a Nepřežiješ 2 je ještě našlapanější než jednička a já jsem za to rád. Statham je zas o kus nezníčitelnější! JUPÍÍÍ
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
5
Asi tak 3x rychlejší a absurdnější, než jednička. Fakt, že se jen (ale opravdu jen) recyklují dříve využité nápady by až tak nevadil, ale co mi tu opravdu citelně chybí, to je nějaký silnější „filmařský moment“. Jednička měla stylový finální telefon s geniálním hudebním doprovodem (Jefferson Starship – Miracles), dvojka něco takového naprosto postrádá. A konec je doslova postavený na hlavu...
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
10
CRANK IT UP!!!!!! Zběsilost V Srdci! ...to prostě musíte vidět:-)
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Skvělé pokračování, opět to má ten styl jako v předešlém díle, ale už je to kapku přeplácané. Po příběhové stránce téměř nulové, ale o to zde nejde, ale přece zde jde především o tu akci a ta je zde nonstop. Statham sice není žádnej skvělej herec, ale tyto role mu slušej, ba spíše jsou mu psané přímo na tělo. Dal bych plný počet jako v případě pvního filmu, ale už je to až moc přehnané, ale rozhodně jde o jeden z těch lepších akčních filmů, které jsem tento rok viděl a myslím a řeknu to nahlas, že třetí pokračování by mohlo s přehledem vzniknout.
kedl
kedl
6 380 bodů
6.5
Stejná dávka adrenalinu "elektřiny" jako v jedničce.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7
Tohle už je na rozdíl od jedničky trošku ohrané a místy malinko nelogické, ale přes tohle všechno je Statham pořád to nevyzpytatelný hovado, který mi do filmu sedne, jako nikdo jiný. Pořád se dá zasmát těm jeho hláškám i situacím, kterých ve filmu rozhodně není málo. Chev Chelios mě prostě baví a určitě bych se nezlobil za další pokračování.
honza-prikryl
47 bodů
8.5
První díl byla výborná akční jízda ke které se pokračování ani nepřiblížilo. Kde jsem u prvního dílu cítil snad poprvé, že sleduji zfilmovanou verzi počítačové hry s open world prostředím ala GTA, tam jsem u druhého dílu listoval v credits, zda Marku Neveldinemu a Brianu Taylorovi nepůjčil střihače Tony Scott a následně hledal v přihrádce s léky Aspirin. Šílený střih, chaotické snímání scén a nesmyslný děj, kterému se můžou vysmát i ty nejhloupější hry dneška. Crank 2 má jediné štěstí, a to že na plátně pobíhá ničitel Jason Statham a pořádná roštěnka v podobě Amy Smart (to musela být třecí scéna cenzurována po vzoru japonských porn?). Raději se rychle opět podívám na první díl, abych na ten druhý co nejrychleji zapomněl.