Něžní zmatkáři 2

42%
Něžní zmatkáři 2
Něžní zmatkáři 2

Frank a Xaver jsou zaměstnanci patzentového úřadu v roce 2036. Mají neustále problémy s nepříjemným šéfem Dr. Kneitzem. Jednoho dne přijde vynálezce zaregistrovat stroj času a oni vymyslí geniální plán, jak se svého šéfa zbavit. Chtějí použít stroj k cestě do minulosti a zabránit těhotenství šéfovi matky...




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
3
Zatímco první díl jakš takš funguje, tak druhý díl už jen vaří z vody a je na něm hrozně cítit, že vznikl na sílu. Proti zvolenému námětu nemám výtky, vždyť se kolikrát točí šílenější pokračování, ale spíš mi vadí styl jakým to bylo natočeno. Winslow zde navíc působí nepřirozeně, jakoby ho tvůrci chtěli ve filmu za každou cenu, i když se tam vůbec nehodí. Potěší tak alespoň mini role pro Hasselhoffa.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 434 bodů
6
Budoucnost, patentový úřad a velice přísný šéf. Jednoho dne je přinesen stroj na cestování časem a dva zaměstnanci se rozhodnou letět do minulosti zabránit matce jejich šéfa, aby otěhotněla. A tak je to jasné. Pokud byl snímek 'Dva nosáči a video’ odpovědí na americký počin 'Videodrom’ či 'Něžní zmatkáři’ na francouzský 'Tři muži a nemluvně’, tak tento druhý snímek o zmatkářích je odpovědí na slavný film 'Terminátor’. I když určité náznaky vzoru předchozího snímku dle zmíněného francouzského filmu jsou patrné taktéž. Opět nostalgie jak vyšitá podpořená módní přehlídkou a soundtrackem pop music své doby. A opět také snaha o komediálnost a parodii v nevýrazném pomalém tempu, ve kterém se vtípky, jako obvykle, poněkud ztrácejí. Určitá místa však ale alespoň mírný úsměv na tváři přeci jen vyvolají. Buď jak buď. Snímek je již na dnešní dobu nevýrazný, ale na druhou stranu se v humoru netlačí na pilu a tak nic nevyznívá křečovitě. Jako zajímavost dnes vypadá role svůdníka, kterou si střihl David Hasselhoff. Dokáže si někdo v dnešní době představit někoho, kdo takto k ženě hovoří? Druhý a poslední film o něžných zmatkářích je tedy ve znamení sci-fi komedie, stejně jako poslední snímek o dvou nosáčích. Nic extra od toho nelze očekávat, ale jako jednoduchý, odpočinkový a dejme tomu i něžný film nemůže být vhodnější.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 400 bodů
4
Hasselhoff!!! Více netřeba...

Dodatečné informace

Původní název:
Three Crazy Jerks II (více)
  • NSR Něžní zmatkáři 2
  • NSR Three Crazy Jerks II
  • NSR Lovable Zanies II
  • NSR Nežní zmätkári II.
  • NSR Zärtliche Chaoten II
Země původu:
NSR
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Něžní zmatkáři 2