Shrek 2

85%

Komentáře a recenze 54

Dle počtu bodů
MnamBuchta
964 bodů
10
Shrek 2 je esencí výborného pokračování a to musím říct, že jednička je pro mě jeden z nejlepších animovaných filmů. Tento film dělá vše co od pokračování chcete, rozšiřuje svět, nové postavy obzvlášť kocoura v botách, vztahy mezi postavami a obsahuje jedno z nejvíce našlapaných konců a to vše dělá tak skvěle vtipným stylem u kterého se pobaví jak malí tak hlavně dospělí. Perfektní film který se mi nikdy neomrzí. Jo a nemůžu zapomenout na ikonické hlášky jako Už tam budem? nebo Tohle křoví vypadá jak Halina Pawlowská (nar. 1955, Československo). 10/10
Peter12
Peter12
810 bodů
9
Nech si myslí,kto chce čo chce.Jednotka bola bravúrna,dvojka dokonalá.Tak dobrú paródiu na filmy som ani asi nevidel.Jednotka je originál ale dvojka tím vtipom a grafikov nezaostáva.Veľmi by som si prial,aby takýchto animákov bolo čo najviac,ale ani 10% sa tomuto nevyrovná.UŽ SME TAM!!!!!
Tomas.Abi
Tomas.Abi
706 bodů
8
Bohužel jsem viděl Shreka poprvé s dabingem a na anglický originál si nemohu zvyknout. Proto mě trochu trápilo, když jsem zjistil, že ústřední trojice byla nadabována jinými herci, kteří sice odvedli skvělou práci, královsky se při filmu vždy bavím, ale nikdy jsem si pořádně nezvykl hlavně na to, že oslík má jiný hlas, než měl v původním dabingu prvního dílu, což mi zážitek o něco málo snižuje. Jinak co se příběhu týče, vše krásně navazuje a otevírá nám to náš oblíbený pohádkový svět, který je nablýskanější, plný nových postav a je také více Hollywoodským. Komornost prvního filmu se vytratila a vše je více hlasité a akčnější. Ale co, laťku to drží stále hodně vysoko.
jajsemviktor_
jajsemviktor_
621 bodů
8
O trochu horší než jednička, ale pořád, skvělý animák, který krásně a vtipně paroduje klasické pohádky, je to plné skvělého meta humoru doplňen skvělou nadsázkou.
RafCapone
RafCapone
518 bodů
8
Tady byl pokus o character development, ale moc se nepovedlo.
Vše se opakuje, vlastně se do čtvrtého dílu nic neposune a jsou tak hlavně v tomto díle upozaděné vtipy.
Jsou tam, ale nejsou tak dobré a trefné.
Pořád ale stejná švanda s oslíkem.
Vetstormy_
Vetstormy_
471 bodů
10
Bezpřehanění jeden z nejlepších animovaných filmů vůbec, úžasné postavy, skvělé prostředí, výborné vtipy a fenomenální a chytrý scénář. Co více si přát?
Llucinka
411 bodů
8
Pokračování splnilo mé očekávání. Ještě víc pohádkových postav a jako třešnička na dortu království za sedmero horami a sedmero řekami. Na vtipu neubylo, za to akce je o dost víc. Schéma ale zůstává téměř totožné, Shrek s Oslíkem bojují proti šlechticovi o Fionino srdce.
Critin
Critin
316 bodů
10
Shrek 2 je vše, co jednička na steroidech + to, co jedničce chybělo
  • Humor
  • Soundtrack
  • Příběh
  • Záporák
lenka234567
lenka234567
250 bodů
8.5
SHREK je hold klasika. Jsou v něm super hláška, vtipy, je to super příběh a prostě super.. =)
Markovel
250 bodů
8.5
Vynikající komedie u které se nedá nerozesmát z narážek na všechny možný filmy, seriály, nebo scény. Příběh Shreka je poutavý a vtipný. Dabing je povedený a řadím ho mezi jeden z lepších dabingů, který se ale originálnímu znění nedokáže vyrovnat. Studio Dreamworks na filmu udělalo dobrý kus práce.