Aligátor 2: Mutace

31%
Aligátor 2: Mutace
Aligátor 2: Mutace

Obdobně jako v první části americké filmové série o monstrech zabíjejících v podzemí velkoměsta je i na začátku druhé části malý aligátorek spláchnut do toaletní mísy. Dostává se do městského kanalizačního systému, kde je dobře živen zbytky zvířat z pokusných zvířecích laboratoří Future Chemicals nelegálně používající přípravky podporující vzrůst. Ve městě se tou dobou chystají velké oslavy, na které má přijet tisíce návštěvníků. Když zmizí z okolí města dva rybáři, je následujícího dne nalezena bota se zbytkem končetiny. Odborníci dojdou k závěru, že takovou hrůzu mohl způsobit jen abnormálně velký aligátor. Po nezdařených pokusech o jeho likvidaci se do podzemí za zvířecí zrůdou spustí detektiv David Hodges. Opravdové drama teprve začíná.



Režie:
Scénář:

Pete69
Pete69
29 886 bodů
3
Ale jo, je pár hoších filmů s touto tématikou. Tohle jsem bez újmy na zdraví dokoukal a.. dokoukal :) Klasická nepovedená dvojka.. Podobné jako Čelisti, které jsou ale nesrovnatelně lepší. I zde se zájem bohatého muže střetává s hrozbou monstra. Aligátor má být monstrózní, ale vyjma plastového není vidět nikdy celý. Stejně plastové jsou čelisti a ocas, kterým sráží lidi je doslova otřesný. .. prostě 30%
Žralok
Žralok
4 087 bodů
2
Už jednička byla sice blbústka, ale i tak příjemnej a koukatelnej béčkovej horor. Dvojka už nebyla jenom blbůstka. To byla neskutečná blbost. Efekty o 2 třídy horší než v originále. Příběh o zlym mafiánovi jak ze špatný gangsterky. A navíc používání záběrů z jedničky. Který navíc děsně třískaly do očí jak se nehodily do těch danejch scén. To bylo utrpení i pro totálně nenáročnýho diváka.

Dodatečné informace

Původní název:
Aligátor 2: Mutace (více)
  • USA Aligátor 2: Mutace
  • USA Aligator II - Mutacja
  • USA Alligaattori 2 - mutantti
  • USA Alligator 2
  • USA Alligator II - Die Mörderbestie beißt wieder zu
  • USA Alligator II - Die Mutation
  • USA Alligator II, la mutation
  • USA Alligator II: The Mutation
Země původu:
USA
Rozpočet:
3 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Aligátor 2: Mutace