Umlčeni

59%
Umlčeni
Umlčeni
Mladá dvojice – Zakes (William Ash – Nicholas Nickleby, Mambo) a Beth (Christine Bottomly - Čekárna, Venuše) – se za deštivé noci dostane na dálnici do kolize s maniakálním řidičem kamiónu. Stahovací dveře náklaďáku se na malý okamžik pootevřou a Zakes zahlédne cosi, co vypadá jako poloobnažená spoutaná žena. Přestože Zacke si není úplně tím co viděl, informuje policii a pokouší se na incident zapomenout. Beth ovšem lhostejnost jejího přítele velmi rozruší a když dvojice zastaví u pumpy, ve vzteku odejde. Zacke zoufale prohledává okolí, ale po Beth není ani stopy. Když náhle zahlédne odjíždět od pumpy povědomý náklaďák….. Co když řidič jeho přítelkyni unesl? Vydává se za ním a na noční, deštěm zaplavené dálnici začíná riskantní hra na kočku a myš. Vykřičte to do světa – Hush je nejlepší britský horor posledních let.



hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Na to, že jde o režijní debut, je to víc než slušné. Svižné, atmosférické - přesně jak má moderní thriller být. Ovšem ten místy více než nelogický děj to prostě chtě nechtě sráží dolů. Lepší 3... 6.5/10
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Trochu zdlouhavý úvod ale dějově celkem koukatelné a zajímavé.
kery-
kery-
3 671 bodů
8
Já tyhle filmy prostě miluju. Napínavá atmosféra začne po pár minutách a neustane až do samotnýho konce. Námět tisíckrát ohraný(jízda do pekel, stopař,...), ale je vidět že furt z toho jde udělat něco nového a jedinečného. A to je moc dobře!

Dodatečné informace

Původní název:
Hush (více)
  • Velká Británie Umlčeni
  • Velká Británie Hush
  • Velká Británie Hush - En route vers l'enfer
  • Velká Británie Kapan
  • Velká Británie Pánico (Hush)
  • Velká Británie Umlčaní
Země původu:
Velká Británie
Rozpočet:
0 mil. USD
Čeština:
Umlčeni je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění