Plnou parou vzad!

51%
Plnou parou vzad!
Plakát traileru

Počítačový programátor Jerry (Cuba Gooding Jr.) je sklíčený z toho, že se s ním rozešla jeho dlouholetá přítelkyně Felicia (Vivica A. Fox). Přítel Nick (Horatio Sanz) mu navrhne, aby si spolu vyrazili na seznamovací lodní zájezd. Teprve na palubě kamarádi zjistí, že mezi cestujícími U.S.S. Calypso nepřevažují - jak o tom snili - krásné, osamělé a vstřícné ženy, se kterými by si mohli užívat. Nick si totiž proti sobě popudil agenta cestovní kanceláře a ten mu podstrčil zájezd, který si pro sebe rezervovali seznámení chtiví gayové. Zatímco kamarád se nechtěně stává objektem něžných pozorností postaršího, elegantního Lloyda (Roger Moore), Jerryho zoufalství se změní v naději v okamžiku, kdy si mezi členy pořadatelského týmu všimne krásné učitelky tance Gabrielly (Roselyn Sanchez). Ta kupodivu nemá nic proti tomu, aby se jí začal dvořit. Brzy se však ukáže, proč si Jerryho pustila k tělu: považuje ho totiž za "neškodného" homosexuála. Když kapitán vezme na palubu posádku záchranného člunu tvořenou dvanácti švédskými kráskami v čele se ztepilou Inge (Victoria Silvstedt), myslí si zase Nick, že má vystaráno. Také on se ovšem pořádně přepočítá... Najít ženu svých snů není jednoduché a Jerryho a Nicka čeká ještě dlouhá plavba plná nejneuvěřitelnějších překvapení.

Bláznivá podívaná od producenta komediálních hitů bratrů Farellyových je dílem debutujícího režiséra Morta Nathana, který se proslavil především jako scenárista divácky mimořádně úspěšné komedie Kingpin.




Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
5.5
Ok,je mi jasné,že je to hrozně trapná kravina,ALE já se u ní několikrát vážně slušně zasmál. Celkově film nijak nenudí a ta hodinka a půl uteče jako voda. Cuba Gooding a Horatio Sanz hrají co jím síly stačí,aby film udržely aspoň v průměru. Děj vlastně žádný ani není. To se jen dva chlápci plaví na lodi plné homosexuálu a z toho pramení i většina "humorných" situací.Velmi mne i potěšilo menší cameo mého oblíbeného herce - Willa Ferrella.
lamps
lamps
15 150 bodů
4
Přiznávám, že mě tato zhovadilost dokázala několikrát slušně rozesmát a Cuba Gooding Jr. s Horatio Sanzem vytvořili poměrně sympatickou dvojici. ale založit veškerý děj na sprosťárnách, přihřátých chlapech nebo záběrech na sexy polonahé modelky( což by pro nás chlapi teda zas tak špatné nebylo) se mi zdá dost uhozené a předem odsouzené k nízkému hodnocení, Opravdu, dokud se na scéně neobjevili zmíněné modelky, film mě dokázal tak akorát zhnusit. Ani pak to sice není žádná sláva, ovšem nadržený Horatio a zamilovaný Cuba Gooding dělají maximum pro pobavení a společně se sympatickou Roselyn Sanchez a "šarmantním" Rogerem Moorem se jim daří udělat z Plnou parou vzad koukatelnou a svižně ubíhající podívanou. Tuto pubertální komedii bych tedy jistě do odpadu nestrčil, ale znovu ji jen tak vidět nemusím.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Nadržená komedie co ideálně pobaví.

Dodatečné informace

Původní název:
Boat Trip (více)
  • NSR Plnou parou vzad!
  • NSR Boat Trip
  • NSR Çilginlar gemisi
  • NSR Croisière en folie
  • NSR Cruzeiro das Loucas
  • NSR El crucero de las locas
  • NSR O Barco do Amor
  • NSR Морское приключение
Premiéra v ČR:
3. 7. 2003
Země původu:
NSR, Německo, USA
Rozpočet:
20 mil. USD
Tržby:
8,59 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné