Sám doma a bohatý

48%

Komentáře a recenze 17

Dle počtu bodů
nikol125
nikol125
2 781 bodů
8
Není tak zajímavý a vtipný jako jiné díly, ale stále to ujde.
HappyPiere
HappyPiere
2 773 bodů
6
obyčejný parazit na slavnější značce, se kterou nemá nic společného! Český distributor prostě koukl, že ve filmu hraje Culkin a blbne ve svém domě - paláci, a tak to přidal do série. Do té ale nepatří (ta má čtyři díly - 2 s Culkinem, 1 s autíčkem a 4. díl jsem už ani neviděl). Ale co, zbohatlík také baví.
alexik789
2 512 bodů
3
Bohatý už se úplně odtrhl od původní předlohy, má sice hezký barák a synek, který má všechno a rodinu pak budou chtít okrást, ale ten film už pak není o tom co jednička a dvojka. Macaulay Culkin tady nezazářil jako v minulých dílech, což je poměrně škoda.
tomlery
tomlery
2 141 bodů
5
Já teda nevím... Všichni tu píšou, že jde o další pokračování prvních dvou úspěšných dílů Sám doma, dokonce v češtině se film jmenuje Sám doma s přívlastkem, ale vážně je to další pokračování? V angličtině se film jmenuje Richie Rich, tj. Bohatý Richie, a sám herec není Kevin, ale Richie. Takže podle mě jde o úplně jiný film, který s filmy Sám doma má společného pouze hlavního herce. Pakliže bych to bral samostatně, není to tak zlé a člověk se občas zasměje, ale pokud jde skutečně o další pokračování v jiném kabátě, je to velmi nepovedené. První dva díly prostě nic nepřekoná!
Milena107
729 bodů
7
Třetí díl "Sám doma", kde hlavní roli ztvárňuje Macaulay Culkin a opět velmi dobrá podívaná, která však již nedosahuje kvalit prvních dvou dílů série.
Petra8619
Petra8619
329 bodů
10
z celé série Sám doma pro mě nej díl
Smazaný uživatel
0 bodů
4
Špatně zpracovaná filmová verze legendárního komiksu, která s původní sérií "Sám doma" nemá nic společného. Vůbec nic!