Ambulance

57%
Ambulance
Ambulance
V ulicích New Yorku řádí bezohlední gangsteři, kteří unášejí lidi, zabíjejí je a odebírají jim vnitřní orgány, jež pak se ziskem prodávají. Hrdina příběhu Josh Baker, který se živí kreslením comicsů, se jednoho dne setká na ulici se ženou svých snů. Během rozhovoru se však ženě udělá špatně. Vzápětí přijíždí na místo záchranka a odváží ženu do nemocnice, kam však nikdy nedorazí. Když chce totiž Josh na druhý den ženu v nemocnici navštívit, dozví se, že nikdo takový tam přivezen nebyl. Nevědí o ní nic ani v jiných nemocnicích. Josh začíná být pevně přesvědčen, že tu něco nehraje. Policejní důstojník Spencer, s nímž si Josh o svém podezření promluví, však věří spíš na malířovu bujnou fantazii než na záhadnou sanitku. Více pochopení naštěstí nalezne u policistky Sandry Malloyové, která mu slíbí, že se bude případem zabývat. Josh nakreslí portrét zmizelé ženy, rozmnoží a kopie rozdává na ulici. Přitom se mu podaří seznámit s její spolubydlící. Když se i ta zakrátko ztratí, dostane Josh strach.



sixmonsters
sixmonsters
2 756 bodů
4
Film o neprůstřelné sanitce z doby, kdy logika příběhu nebyla vyžadována. Chce to velký nadhled nebo hodně nostalgie. Když jsem byl malý, toužil jsem to vidět, protože BOŽE, TEN TITULNÍ OBRÁZEK!!!. Pak jsem to viděl a byl jsem šťastný. O 20 let později jsem to sehnal na originální VHSce. A zase BOŽE, TEN TITULNÍ OBRÁZEK!!! Ovšem, bože, ten příběh...
Duffman97
Duffman97
1 613 bodů
10
Mně se to líbilo.Eric Roberts je simpaťák a nenudí.Není to v žádném případě horor.Ale lehce mysteriózní thriller.Také se mi líbí to že je to natočené tak jako by se to stalo někomu z Marvelu.

Dodatečné informace

Původní název:
Ambulance (více)
  • USA Ambulance
  • USA Ambulance, The
  • USA Ambulancia
  • USA Ambulans
  • USA Ambulanssi
  • USA La ambulanza
  • USA L'ambulance
Země původu:
USA
Rozpočet:
4 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění