Ztracený ostrov

44%
Ztracený ostrov
Ztracený ostrov
Skupina přátel přežije ztroskotání lodi a doplave na neprozkoumaný ostrov. Brzy jsou unášeni jeden po druhém členy starobylého kanibalského kmene, na který evoluce již dávno zapomněla.



Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3
Předvídatelný a jednoduchý děj. Jako by už tady něco podobného bylo. Klasický příběh o partičce mladých lidí, kteří uvíznou na opuštěném ostrově a cosi zmutovaného je pronásleduje a postupně požírá.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
4
Nudný horor s docela slušným potenciálem, který ovšem tvůrci naprosto nevyužili. Jediné z řeho mohli těžit mohly být nějaké gore efekty, ale ty jsou většinou hned utnuty a tak celkově nejde nic vidět. Takže film první půlhodinou naprosto nudí, poté přijde rychlé vyvraždění všech potencionálních obětí a jak jsem zmínil bez jakéhokoliv gore efektu, což je asi největší zápor filmu a zbytek filmu spočívá v nahánění se v džungli. Škoda, námět byl slušnej, sice nic originálního, ale už jsem film s tímto tématem dlouho neviděl, ovšem forma je odfláklá, což platí i u hororové stránky. Ty dvě hvězdy jsou za povedené masky těch monster a slušně hrající hlavní ženskou postavu.

Dodatečné informace

Původní název:
Forgotten Ones, The (více)
  • USA Ztracený ostrov
  • USA Forgotten Ones, The
  • USA The Tribe
  • USA The Tribe - Die vergessene Brut
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění