Doghouse

61%
Doghouse
Skupinka přátel vyrazí do malého městečka uprostřed lesů, kde se to údajně doslova hemží ženami. Toto tvrzení se ukáže být pravdivé. Problém je v tom, že cosi nebohé dámy proměnilo v krvežíznivé bestie. A je jich doslova plné městečko! Naštěstí jsou naši hrdinové vyzbrojeni smyslem pro humor, dostatkem prstů a golfovými holemi.


Režie:
Scénář:

Tom Hardy
Tom Hardy
8 349 bodů
7.5
Komediální bejkárna, která působí dojmem, že si jí parta kamarádů natočila ze srandy na zadních dvorcích svých domů. Nikdy by mě nenapadlo spojení šovinistická zombie komedie, ale musím uznat, že z toho tvůrci vykřesali v podstatě maximum. Ano, občas je to až přehnaně "mužsky blbé", občas nejsou fóry o nic chytřejší, než věta po deseti pivech. Ale coby celek to funguje překvapivě dobře, především díky černé britské příchuti, která má zkrátka jedinečné kouzlo. Potencionální kultovka pro specifickou skupinku diváků a ideální podívaná na pánskou jízdu. "Co jste tady vlastně vytvořili je armáda nasranejch,feministickejch kanibalek." Ou, yeah!
jay.lee
jay.lee
7 487 bodů
6
Do naší ulice se stěhovala zombice, má tetovaný záda, asi mě má ráda. Říkám ji dokola, že vypadá jak mrtvola, usměv neuvízne, jen mě trochu hryzne. Má krásný žlutý vočička, je to moje holčička. Z natržený huby čnějí dlouhý zuby. V rubáši peláší mému náručí vstříc zombice z naší ulice. Usmívá se zombice, když zmizela řeznice. V hrnci něco vaří, kde jsou popeláři. Zavřeno má pekařství, kde je pekař? - kdopak ví? Místní policie, se před ní neukryje. Před mojí malou zombicí, co vyprázdnila ulici. Už je taková zrůdička hladová. V rubáši peláší mému náručí vstříc zombice z naší ulice. Vyžraná je márnice i Ruzyňská věznice. Brácha nevěří, že ho chce k večeři. Praha žije v panice, že sežere ji zombice. Moje chcípla láska, co do ouška mi mlaská. Já až se s ní ožením, tak vás taky všechny sním. To mě naučila živá-mrtvá milá . V rubáši peláší mému náručí vstříc zombice z naší ulice.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
8
Parádní snímek jak po stránce hororé tak i komediální, stylově natočen, přesně obsazen, sice mi herci nic moc neříkali, ale snad ani jeden nebyl nudný nebo nesympatický. Dějově je to sice obyčejnej zombie horor říznutý komediálním prvkem, ale nápad vraždících feministických zombie mě potěšil a dobře se nato koukalo. Jak fanoušek hororu tak i komedie si zde najde to své a rozhodně se výborné pobaví, tak jako já.

Dodatečné informace

Původní název:
Doghouse (více)
  • Velká Británie Doghouse
Země původu:
Velká Británie
Ocenění:
Žádná ocenění