Fanoušci

65%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
S tímto snímkem jsem se dokázal okamžitě ztotožnit. Sám jsem totiž obrovským fanouškem Hvězdných válek. Z celého filmu jsem měl pocit,že vznikl do fandů pro fandy a to je podle mne dobře. Na celkovém vyznění filmu to jde vidět. Je to taková pohodová podívaná,která chce hlavně bavit a servírovat gagy zaměřené na geeky. No a když se k tomu přičte hromada parádních cameo,tak je 70% jasných.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Star Wars znám jen z vyprávění, takže se za nějakého fandu opravdu považovat nemůžu :) Nicméně jsem se i tak náramně bavil. Je to víceméně další road movie, ale tahle je obohacena všemi těmi narážkami na SW vs ST, camey Setha Rogena, roztomilou Kristen Bel...prostě mi to všechno dohromady parádně sedlo :) 7/10
kubas369
4 086 bodů
6
Ale jen kůli tomu, že jsem velký fanda Star Wars jinak bych uvažoval i o odpadu. Pro diváka, ktrerý neholduje Star Wars nebo Star Trek naprosto ztráta času a pro zbytek asi platí názor, že by to přeci jenom mohlo být lepší že? "Nikdo nebude říkat, že Han Solo je zmetek!!"
padre
padre
1 288 bodů
8
Na tento film sem se celkem těšil, ale nevěřil sem že to bude zrovna pecka. Mé očekávání se splnily, film mě ani nezklamal, ani nepřekvapil. Velká porce odkazů na Star Wars, souboj s Trackies, Seth Rogen v několika velmi vtipných rolích a pár sympatických herců. Nic víc, nic míň.