Králové ro(c)ku

74%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Jack Black po úspěchu filmu Škola Rocku dává vzniknout dalšímu rockově laděnému snímku. Pokud se v tomto hudebním žánru alespoň trochu vyznáte,tak víte,že skupina Tenacious D opravdu existuje a má za sebou několik cd a koncertů po celém světě. Tento snímek nám takovou bláznivou formou nabízí ukázku jak to vlastně všechno vzniklo a jak se dala tahle kapela dohromady.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Neskutečně zábavné texty a velmi silné melodie v jinak ne zas až tak vtipné komedii, kterou ale táhne právě ta hudební složka a podařené camea (Stiller,Robbins,Grohl). Samotný soundtrack by měl 5 hvězd, film pak lepší 3...takže průměr je 7,5/10
Alaitos
Alaitos
5 367 bodů
6
JB & KG v psychedelické náloži, přesně tak jak je máme rádi. Speciální uznání pak míří do pekla k satanovi Davidu Grohlovi a do metalového nebe (dnes již bohužel doslova) Ronnie Jamesi Diovi.
Miller
Miller
2 220 bodů
8
Tady někdo fakt miluje ROCK A CLOCKWORK ORANGE!!!! 85%
winetach
winetach
1 927 bodů
6
Sračka s dobrou hudbou
mattesak
1 205 bodů
8
Jedině v původním znění.
Bori02
404 bodů
8
Filmový zrod Tenacious D. Zbožňuji zpěv Jacka Blacka, jeho hlas by i vzkříšil mrtvého. Zábavné písně které s Kyle Gassem vytvořili, udělali atmosféru, v které by zvládl fungovat snad každý film. Tohle ale není jen tak ledajaký film. Je to skvělá komedie. PS. Jestli ďábel zpívá a hraje stejně dobře jako ve filmu, tak vím kde chci po smrti skončit.