Recenze filmu Králové ro(c)ku

72%

Komentáře a recenze 13

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 109 bodů
8
Jack Black po úspěchu filmu Škola Rocku dává vzniknout dalšímu rockově laděnému snímku. Pokud se v tomto hudebním žánru alespoň trochu vyznáte,tak víte,že skupina Tenacious D opravdu existuje a má za sebou několik cd a koncertů po celém světě. Tento snímek nám takovou bláznivou formou nabízí ukázku jak to vlastně všechno vzniklo a jak se dala tahle kapela dohromady.
kunafix
kunafix
20 052 bodů
8
Hej já teda rock nemusím, jsem spíš do elektroniky, ale teda bylo to vynikající a já se skvěle bavil. Jack Black je prostě hvězda a komik jaksepatří. Ten druhej je takovej moula, ale to je taky místama vtipný. Ten rock, co hrajou, považuju za nejhorší odnož rocku, ale stejně se mi ty songy jakž takž líbily. Je to originální a nudit se u toho nedá. Chch.
hanys_
hanys_
18 781 bodů
8
Neskutečně zábavné texty a velmi silné melodie v jinak ne zas až tak vtipné komedii, kterou ale táhne právě ta hudební složka a podařené camea (Stiller,Robbins,Grohl). Samotný soundtrack by měl 5 hvězd, film pak lepší 3...takže průměr je 7,5/10
Alaitos
Alaitos
5 367 bodů
6
JB & KG v psychedelické náloži, přesně tak jak je máme rádi. Speciální uznání pak míří do pekla k satanovi Davidu Grohlovi a do metalového nebe (dnes již bohužel doslova) Ronnie Jamesi Diovi.
PanMartin
PanMartin
4 417 bodů
8
Dlouho jsem nezažil film, který by mi utekl tak rychle...Prostě jsem se celou dobu tak dobře bavil, že mi to ani nepřišlo...Originálně pojaté, perfektně hudebně proložené (textově dvojnásob) dílko, po kterém nemáte sice pocit obohacení, ale toho, že jste se slušně zasmáli a během "půl hodiny" zabili 90 minut :))
ludivitto
ludivitto
4 150 bodů
8
"Použij ptáka!!"
pugo
pugo
3 119 bodů
8
Slušná komédia, v ktorej vynikajú hlavne pesničky, na čele s poslednou v podaní samotného Satana. Pecka:D
Will_X
Will_X
2 873 bodů
6
Ze začátku to vypadalo velice slibně, ale bohužel s časem upadá i kvalita filmu. Každopádně když film je průměr, tak písničky a alba Tenacious D jsou boží a nebýt tohoto filmu, tak se o nich nejspíše nedovím... 55%
eso_bob
eso_bob
2 758 bodů
2
Tak tohle neni muj salek kavy...
Miller
Miller
2 220 bodů
8
Tady někdo fakt miluje ROCK A CLOCKWORK ORANGE!!!! 85%