Sexy Pistols

59%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
p.a.douch
p.a.douch
8 362 bodů
4
Škoda, mohl to být dobrý western. Bohužel se z toho stala jen zbytečná exhibice Penélope Cruovéz a Salmy Hayekové. Yoakam byl jako zloduch dobrej a Zahn si taky odehrál svoje. Je vidět, že reklamy jdou hochům v režijní sesli doopravdy dobře, ale režii celovečerního filmu se tady na tom filmu ještě učili.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
6.5
Sexy Pistols si sice neprostřílely cestu k Oscaru, ale pobavit umí. I když jsem žena, dokáží ocenit krásu obou hlavních představitelek. Těžko určit, která je hezčí nebo více sexy. Každému se líbí něco jiného. Já bych řekla, že každá má něco do sebe. Prý je to nenáročná letní westernová komedie. Proč zrovna letní? Já myslím, že dokáže pobavit klidně i v únoru! Trochu mi to připomíná film Viva Maria! s Brigitte Bardotovou a Jeanne Moreauovou z roku 1965. Rovněž krásné ženy! A po stránce scenáristické jistě film lepší. Ale u Sexy Pistols si jde taktéž dobře odpočinout a přijít na jiné myšlenky. Těm, kteří nechtějí večer filozofovat, bych tento film klidně doporučila.
harry456
harry456
2 437 bodů
6
Krásné obsazení. Děj trochu krkolomný.
DHDV
DHDV
311 bodů
7.5
No dívalo se na to velmi pěkně, asi díky krásným herečkám. Byla to taková pěkná oddychová podiváná. Sice s předvídatelným scénářem, ale i tak to mělo svižné tempo. Steven Zahn není dle mého názoru dobrý herec, takže ho musí obsadit do rolí kde ani moc nemusí hrát – to je dle mého názoru největší nedostatek filmu. Pokud by ste film srovnávali s podobnými „fantasy filmy“ z divokého západu tak je to určitě nadprůměr.