Aeon Flux

52%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
5.5
Aeon Flux je lehce nadprůměrné sci-fi, které to ve velmi silné konkurenci nemá vůbec jednoduché a jen těžko si tak udělá silnou fanouškovskou základnu jako ostatní. Pád dobrých nápadů a celkem slušné interiéry však nedokážou zakrýt fakt,že je to prostě blbost. PS: Charlize Theron je sexy.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
K tomuhle filmu bych měl pár připomínek a vlastně nevím, co mě na něm tak trochu odpuzuje. Přitom ten film má strašně moc pozitiv, Charlize Theron mě neskutečně baví a ve filmu vystřídá ohromné množství sexy opravdu pěkných kostýmů. Má to docela zajímavý příběh i zvraty. Co je průšvih jsou totálně odfláknuté mužské postavy redukované do podob hajzlů a nadrbanců, které navíc ani nehrají zajímaví herci. Mohlo to být kultovní sci-fi, takhle je to jen feministická agitka maskovaná za sci-fi. Vidět se to dá a všchny kde je Charlize Theron nemají chybu.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3.5
Tak nějak nudné až na akční scénky za které dávám nějaké to procento navrch. Velice zvláštní film co se děje týče.
leafroller
leafroller
3 023 bodů
9
Líbí se mi, když si ve scifíčku dá autor záležet na drobných detailech, protože kde jinde to víc stojí za to. Total recall, 5. element, Ultraviolet, to jsou typické příklady filmů, kde se to vážně povedlo. A tento také není výjimkou. A nejen to, má i dobrý příběh, pěknou kočku a nekonečnou lásku přežívající napříč čtyřmi staletími. Navíc vás hned v prvním záběru ujistí, že to bude hodně přes čáru reality, takže se nemusíte zabývat detaily a v klidu frčíte na dějové lince směrem kupředu. Správná stopáž vylučující hluchá místa a vycpávky jen dokonala výborný dojem z filmu.
naineko
naineko
1 532 bodů
8
Docela povedený příběhový derivát tří "sérií" animovaných kraťasů. Vymazlený vizuál, promyšlené efekty. Místy ne uplně šťastný střih. Příběh kolísající mezi dobrými nápady a proflaknutými jistotami. Design světa skvělý. Něco na hranicí dystopie a kyberpunku.