Aeon Flux

52%
Aeon Flux
Plakát traileru
Najlepšie platenú úlohu vo svojej kariére dostala držiteľka Oscara za drámu MONŠTRUM Charlize Theron. Za úlohu elitnej lovkyne ľudí s nadľudskými schopnosťami dostala 10 miliónov dolárov. V akčnom príbehu, situovanému do 400 rokov vzdialenej budúcnosti, keď smrtiaci vírus takmer vyhladil ľudstvo, má jej hrdinka spáchať atentát na vplyvného politika. Charlize Theronovou uvidíme vo filmovom spracovaní komiksu Jinx. Scenáristom filmu bude autor pôvodného komiksu Michael Bendis. Theronová stvárni hlavnú hrdinku Jinx - lovkyňu ľudí, ktorá sa spoločne s ďalším zločincom rozhodne začať nový život. Hotovosť, ktorú k tomu potrebujú, si hodlajú získať z úkrytu mafiánskych peňazí.



Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
5.5
Aeon Flux je lehce nadprůměrné sci-fi, které to ve velmi silné konkurenci nemá vůbec jednoduché a jen těžko si tak udělá silnou fanouškovskou základnu jako ostatní. Pád dobrých nápadů a celkem slušné interiéry však nedokážou zakrýt fakt,že je to prostě blbost. PS: Charlize Theron je sexy.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
7
K tomuhle filmu bych měl pár připomínek a vlastně nevím, co mě na něm tak trochu odpuzuje. Přitom ten film má strašně moc pozitiv, Charlize Theron mě neskutečně baví a ve filmu vystřídá ohromné množství sexy opravdu pěkných kostýmů. Má to docela zajímavý příběh i zvraty. Co je průšvih jsou totálně odfláknuté mužské postavy redukované do podob hajzlů a nadrbanců, které navíc ani nehrají zajímaví herci. Mohlo to být kultovní sci-fi, takhle je to jen feministická agitka maskovaná za sci-fi. Vidět se to dá a všchny kde je Charlize Theron nemají chybu.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3.5
Tak nějak nudné až na akční scénky za které dávám nějaké to procento navrch. Velice zvláštní film co se děje týče.

Dodatečné informace

Původní název:
Aeon Flux (více)
  • Německo Aeon Flux
  • Německo Æon Flux
  • Německo Æon Flux - Il futuro ha inizio
Premiéra v ČR:
1. 4. 2024
Distributor:
SkyShowtime
Země původu:
Německo, USA
Rozpočet:
62 mil. USD
Tržby:
53,32 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Aeon Flux je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch