Želví nindžové II: Tajemství kapaliny

58%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
7
Hodně lidí tuhle hranou verzi želvích bratrů zatracuje,ale já si jí už jako malý oblíbil a nic se nezměnilo i v dnešní době. Příběh je zábavný a plný akčních scén. Želvací zde předvádí slušné bojové umění a padouchům pěkně nakopou zadky. Nostalgie jako blázen.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 299 bodů
6
Druhý snímek o ninja želvácích přišel po uvedení prvního snímku velice rychle. Sklidil takový úspěch, že tvůrci neotáleli a rychle se pustili do pokračování, který byl uveden hned na druhý rok. A tak se vrátili všichni známí aktéři. Dějově to už ale dosti skřípe a vůbec to celkově působí nějak kostrbatě. To je tak, když se moc spěchá a na patřičné zpracování scénáře se nedá dostačující čas. Hlavní devizou ale je, že první snímek byl zaměřen převážně na dospívající diváky a tento druhý už cílí pro ty mladší. Pro ně je tedy koncepce filmu daleko příznivější už vzhledem podstatného snížením projevu přeci jen agresivní povahy. A tím bylo veškeré zábavnosti učiněno za dost. Veselá atmosféra však zůstala a menší děti to snad potěšilo, ale kdo prošel drsnějším prvním snímkem a očekává to samé, tohle může s přehledem vynechat. Je to prostě úplně jiný film.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Komediálně pěkné, bojové scénky ujdou, vtip přízemní, zábava skvělá a závěrečná taneční pasáž pěkná.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7.5
Druhý díl to vzal jinak. Je odlehčenější a akčnější, takže vlastně skvělý. Navíc působí scénář i propracovaněji, než u prvního dílu. Akce opět skvělá.
squirrelpool
squirrelpool
7 012 bodů
6
Když se na to dívám dneska tak je to vážně hrozný, ale jako malej jsem ten film miloval. Ve školce strašně letěly Batman a Želvy ninja, takže z nostalgie dávám 60.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
V některých ohledech možná o kapku lepší než první díl, v některých zase horší. Děj je zajimavější, je zde vysvětlen původ kapaliny a vznik želv, vrátí se trhač, který si vyrobí pomocí kapaliny něco jako Rocksteady a Beebop, samozřejmě se vše pokazí a želvy nakonec zvítězí. Tento druhý snímek už není tak temný jako první díl, je zde hodně barev, více vtipů a vtipných soubojů. Dávám stejně jako prvnímu dílu a hodně zde převládá nostalgie. Přece jenom jsou to želvy že.