Hamiltonovi

48%
Hamiltonovi
Hamiltonovi
Hamiltonovi vypadají jako dokonalá americká rodina: pracovití členové splečenství, pilní přispěvatelé místní charity a pravidelní návštěvníci bohoslužeb, vždy zdvořilí ke svým sousedům .... až na to, že je nakonec obvykle zavraždí. Čtyři sourozenci se po smrti svých rodičů přestěhují do města na severu Kalifornie. Nejstarší David (Samuel Child) na sebe vezme zodpovědnost za své sourozence, dvojčata Wendell (Joseph McKelheer) a Darlene (Mackenzie Firgens) a nejmladšího Francise (Cory Knauf), který při práci na školním úkolu postupně odhaluje děsivá rodinná tajemství. Když to ostatní zjistí, cítí se ohrožení a citlivý Francis se musí rozhodnout: stane se chladnokrevným zabijákem jako jeho sourozenci, nebo se obrátí na jediné lidi, kteří ho kdy měli rádi a ušetří životy obětí rodiny?



Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Myšlenka byla dobrá, ale forma už na tom byla hůř. Chopit se toho lepší režisér, obsadit lepší herce a doladit scénář, tak z toho mohl být solidní orginální horor. V tomto případě jde jen o nudnou podívanou s nulovou atmosférou a ničím, co by připomínalo horor.
kery-
kery-
3 671 bodů
4
Od tohohle filmu jsem čekal víc, ze začátku jsem si říkal že by to mohla být bezva lekačka ,ale po pár minutách jsem svůj názor změnil. Nuda, nuda, škrábání na hlavě co je to ,,Lenny" a zase nuda. Ani o konci se nedá říct jestli byl šťastný nebo naopak. Film má u mě 2*.
Fanik
Fanik
3 066 bodů
8
U tohoto filmu se nebojíte. Předvídáte to (až na ten konec). Ale něco na tom je.

Dodatečné informace

Původní název:
Hamiltons, The (více)
  • USA Hamiltonovi
  • USA Hamiltons, The
  • USA Los Hamilton
  • USA Los hamiltons
  • USA The Hamiltons
Premiéra v ČR:
13. 7. 2019
Země původu:
USA
Čeština:
Hamiltonovi je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Hamiltonovi


Powered byJustWatch