Krvavé vykoupení

40%
Krvavé vykoupení
Krvavé vykoupení

Osm mladých lidí z jedné firmy si vyrazí zahrát paintball do chráněného Josper parku.

Záhy se však jeden tým ztratí. Při hledání cesty do tábora se dostanou k opuštěnému domu, jsou napadeni podivnými lidmi a odvezeni do podzemních úkrytů. Muži jsou spoutáni a zavřeni do klecí. Dívky umyty a připoutány k postelím. Matka Ruth, pravděpodobně velitelka společenství, jim vysvětlí, že tohle bude nyní jejich domov. Vzápětí přijde velitelčin syn Josiah, který má za úkol chycené ženy oplodňovat.

První tým se zatím vrátí do tábořiště. Zjistí, že všechny zásoby jídla zmizely. John je zabit šípem a Adam, Perry i dívka Lee se dají na útěk. Záhy jsou však chyceni a rovněž odvezeni do úkrytu. Adama mučí muž, který se původně představil jako správce Ricks. Je přesvědčený, že mladí lidé jsou ve skutečnosti agenti FBI a přišli zničit jejich sektu…




martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 440 bodů
5
Tento film vytváří dojem, že rekapituluje veškeré "vyvražďovačky" mládeže z poslední doby. Připomněl mi např. Texaský masakr motorovou pilou, Pach krve, Paintball...atd. A nebylo to zase až tak hrozné, i když několik nelogičností by se tu našlo. Vadí mi hlavně, že jsem se nějak nedozvěděl, co je to vlastně za lidi, kteří bezmilostně vraždí mládence a dívky zatahují do nějaké sekty. Prostě scénář je nedotvořený,zato natočeno je to vcelku zručně. Jako horor bych to však nepovažoval. Spíše jako akční drama. Levná produkce až září, ale na druhou stranu co taky vymyslet v lese. Zkrátka se jedná o dílo, které díru do filmového světa neudělá, zato na zabití volného času stačí bohatě.

Dodatečné informace

Původní název:
Backwoods (více)
  • USA Krvavé vykoupení
  • USA Backwoods
  • USA Gioco letale
  • USA Jasper Park - Ausflug in den Tod
  • USA Paihnidia epiviosis
Země původu:
USA
Čeština:
Krvavé vykoupení je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění