Venom

46%
Venom
Venom
Partička teenagerů si zachraňuje život v bažinách ve státě Louisiana před psychopatem jménem Mr. Jangles. Ten je posedlý 13-ti zlými duchy a touží polapit svoje oběti aby ukojil svoje krvavé choutky.



Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5.5
Za ty fajn krvavé vraždy dávám jednu hvězdu na vrch, jinak si zaslouží jen dvě. Klasická vyvražďovačka, prostě rutina.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
6
V tomhle filmu nefiguruje naprosto nic originálního. Cením si na něm ovšem několika drobností. Obsazení sice nemá vyloženě charismatickou postavu, ale všichni teenageři jsou v rámci možností uvěřitelní a rozhodně jim strach věřím. Krví se nešetří a nikomu se nijak zvlášť nenadržuje (odhadnout přeživší je docela oříšek). Rozhodně jsem se u Venoma nebál, na to je Jim Gillespie až příliš okatý vypravěč, ale některé pasáže byly napínavé a podobně jako v nedávno uvedeném Klíči je tu velice slušně využit starý jižanský dům (leč začínám mít pocit, že všichni filmaři mají pro natáčení voodoo blbinek ten samý barák). Jako béčkový hororový výplach přijatelné. Pokud jste viděli předchozí Gillespieho filmy, tak tohle je to samé v bleděmodrém (klady i zápory)... 2 a 1/2*
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Další z řady teen vyvražďovaček, která v sobě nemá nic originálního, i když se o to snaží se svým zplácaným voodoo námětem o nějaké divné posedlosti duchy, která posedne mrtvolu :-D. Jediné co stojí za to, jsou exteriéry bažin, jinak nic. Vraždy neoriginální, bez nápadu, herci nesympatičtí. Jedna jediná hvězda, kterou sem ochoten dát, je za již zmíněné bažiny.

Dodatečné informace

Původní název:
Backwater (více)
  • USA Venom
  • USA Backwater
  • USA Envenenados
  • USA The Reaper
  • USA Venom - Biss der Teufelsschlangen
Země původu:
USA
Tržby:
0,88 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch