Slunce, seno, jahody

72%

Komentáře a recenze 39

Dle počtu bodů
MiPro21
221 bodů
7
Dnes již klasika z prostředí českého venkova. I když se v televizi opakuje pořád dokola, tak se na ní dívat pořád dokola a dokola :) Herecké výkony jsou dokonalé na Oskara to není, ale na pobavení při špatné náladě to je :) Prostředí Jižných Čech je nádherné.
mamaja
170 bodů
10
Best of.
renata-kamenska
renata-kamenska
138 bodů
10
Trilogie Slunce seno je opravdu super komedie myslím všechny tři díly panu Troškovi se to opravdu povedlo a ne jen tohle on má spoustu krásných filmů a pohádek i komedií prostě člověk se u toho opravdu zasměje od srdce opravdu pan Troška je skvělej člověk a umí lidi rozesmát takže mu přeji hodně dalších filmů a komedií prostě at se mu daří i v životě.
Gooner
Gooner
131 bodů
10
Všechno nějak začíná a tady to byl tedy rozjezd jako vínko.Pan Troška se s námi nemazlí a rovnou nás hodí do víru vesnického dění v Hošticích. K hlavním hrdinům si okamžitě najdete cestu což je způsobené i tím,že se v nich sami najdete. Tuhle trilogii prostě nejde nemilovat.
Petralee
61 bodů
9
Klasická česká komedie. Hodně lidí v tom pozná sebe, své sousedy, známé, příbuzné. Je to oddychovka nejen na léto. Prostředí je vybráno dokonale. Vtipy jsou správně servírovány a film má tempo. Vtipy jsou dobře v komponovány, že nejde pouze o spojení spousty známých vtipů a film pak nemá moc návaznost.´ Je to nejlepší z Troškových komedií.
zdenek-vrba
58 bodů
10
Toto je správná 2 nejlepší komedie století
jitkana
jitkana
47 bodů
10
První a řekla bych nejlepší ze všech 3 dílů. Klasická lidová, letní komedie, na kterou se člověk může dívat stále dokola. Režisér vsadil na vesnický humor a tím, že obsadil neherce, kteří hráli role ze života se s nimi každý člověk může ztotožnit. Některé scény jsou dost přehnané, ale bez toho by tato trilogie nebyla tak dobrá. Hlášky, které zlidověli, používáme všichni dodnes :-)
andromeda
andromeda
9 bodů
1.5
ejlepsi komedie jakou znam ;-)