Iron Man

54%
Iron Man
Iron Man

V tajemném koutu Číny leží dlouho pohřbené město, místo konečného odpočinku kruté dynastie. Je to místo nevyslovitelného zla, jehož temná tajemství měla být časem zapomenuta. Nyní jsou ale znovu odkrývána. Pečeť vězení je rozlomena. Sněhová bouře, Vichr, Požár a Zemětřesení – kvarteto démonických živlů je vypuštěno na svět. Jejich cílem je sesbírat pět kouzelných prstenů, které znovu vzkřísí jejich hrozivého pána k moci. Jen jediná osoba má sílu se jim postavit - IRON MAN. Z vrcholků čínských hor až do hlubin Atlantického oceánu, do srdce aktivní sopky, bude Tony Stark ve svém speciálním brnění, pronásledovat tyto ďábelské bytosti. Bude ale Tonyho super vysoce technologické vybavení stačit k vítězství? Osud, ale nejde obelstít, den Mandarína se blíží...




Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Nuda. Tohle slovo mě napadlo po skončení této animace komixového iron mana. A přitom tam bylo akce dá se říct od začátku do konce a přitom mě to šíleně nudilo, takže je asi něco špatně. Nejspíš to bude tím dějem, který je slabý a založen na nějaké čínské legendě nebo co. Navíc ta animace nebyla nějak oslnivá, ale spíše průměrná. Film s Downey Jr. byla pecka, ale tohle dá se říct nestojí za nic.
karlik4801
1 942 bodů
3
Takhle chudý animovaný film si Iron Man rozhodně nezaslouží. Animace je vážně špatná a nezáživná. I příběh se mi nikterak zvlášť nelíbil. Není v tom žádná osobitost postav a celé se to odvíjí moc pomalu, až jsem se u toho začínal nudit. Akce tak 50/50, jen mě štve kdy byl poprvé Iron Man vidět. Plus je to, že zde byla zakomponována postava Mandarina.

Dodatečné informace

Původní název:
The Invincible Iron Man (více)
  • USA Iron Man
  • USA The Invincible Iron Man
  • USA Iron Man: El invencible
  • USA L'invincibile Iron Man
  • USA O atsalenios anthropos
  • USA Železný muž
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění