Kráčející skála

64%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7
Právě v tomto filmu se podle mne The Rock poprvé pořádně ukázal a řekl si tak o další akční role,které následovaly v dalších letech. Snímek má jednoduchý scénář,ale to vše se snaží tvůrci vynahradit dobrými pěstními souboji a zajímavým obsazením ve vedlejších rolích.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
6
Má to svůj styl a Rocka s velkým kusem dřeva, se kterým zmlátí všechny okolo. Co si přát víc? Film, který musí být špatný natočen nejlépe tak, jak mohl.
Fingon
16 886 bodů
4
No teda... wrestler chce konkurovat kulturistovi? Opravdu je nutné hledat náhradu za kalifornského guvernéra? Fošnou se ohání dobře, ale jinak...
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
5
Přišlo mě to tak trochu ohrané a kýčovité. Všeho z tohohle filmu zde bylo už hodněkrát.
hrumsrt
hrumsrt
9 335 bodů
6
Tohle je nejvíc The Rock film vůbec.. Příběh amerického hrdiny, který ve válce nabil dostatečného ega a koulí, aby se už před nikým nemusel ponižovat. Když při svém návratu do rodného města, ale zjistí, že se město změnilo a ovládli ho drogy a hazard, což pokud nejste Las Vegas není v pořádku, rozhodne se jednat.. Nemůžete tento film hanit za to, že má banální zápletku, když tady jde jen o to, aby Dwayne Johnson ukázal, že kromě toho předvádění ve wrestlerské aréně zvládne taky trošku hrát.. Asi nejvíc vystihující chemii okolo projektu je diskuse o zbrani, kterou Dwayne bude mít.. Je to sice docela televizní a všechno kromě akčních scén působí tak trošku navíc, ale nejde říct, že to je špatné.. Sice to má děsnou ženskou hrdinku a v neakčních scénách to funguje až sebeparodicky nebo jen jako vydýchání se, avšak nějak to nevadí. A jako kousek u kterého chcete vypnout a podívat se na poctivý béčkový akční film, je Kráčející skála hodně fajn. Ve svojí době Seagal točil něco hodně podobného... 60%
Milandob
Milandob
8 900 bodů
8
stare dobre akcnaky 80. rokov su spat a ako to vyzera ich vlajkonosicom bude exwrestler the rock. walking tall je velmi svizna (a dost kratka) nenarocna zabava aka sa tocila pred 20 rokmi. dejovo je to jednoduche ze sa v tom nestrati ani prepadlik osobitnej skoly a mnozstvo klise je tam akurat tak dost ze vas to nebude rozculovat. navyse the rock je vazne sympatak akurat ma zamrzeli akcne sceny ktore boli take nemastne neslane (no ale je tam pekna zlomenina ruky ala seagal) ale po 4 bratoch dalsi prijemny nenarocny akcny film.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
7
nádherný film, nic víc k tomu dodat nelze...
kubas369
4 086 bodů
6
Čistá žánrovka kde Johnsonovi věříte každý úder. Arnií má konečne důstojnou náhradu.
sporkaska
sporkaska
2 358 bodů
4.5
Chlap jak hora sa vracia z armády domov a túži po stružlikaní dreva. Dreváreň je ale mimo provoz a tak musí chlapec do kasína. Tam sa ale hrá s falošnými kockami, takže sa nasere a všetko rozmláti jakoby sa nechumelilo. A keďže asi nieje taký chlapák, na akého sa hrá, odíde s poriadnou kerkou na hrudi. Do tohto momentu je to ešte celkom pozerateľné, ale potom sa to zvrhne na nezmyselnú honičku na myš. Na scéne sa objavia drogy a Rock zoberie spravodlivosť do vlastných rúk – vybalí kérku na súde, zlikviduje celý policajný zbor a spolu s pošahaným kámošom začne očistku v meste. Nasleduje nezmyselné rezanie áut, strielačky, bitky a váľanie sa v listí.