Lví král 2: Simbův příběh

73%
Lví král 2: Simbův příběh
Plakát traileru
LVÍ KRÁL 2: SIMBŮV PŘÍBĚH dějově završuje trilogii o Lvím králi. Působivý a velkolepý snímek vychází v novém zvláštním vydání. Potkaní se zde Kiara a Kovu, zástupci nejmladší generace vládnoucí lví dynastie. Prožijí spolu "Upendi" - lásku - a pochopitelně také spoustu legrace s oblíbenými Timonem a Pumbou! Kiara, tvrdohlavá dcera Simby, je dědičkou trůnu. Místo vladařských povinností jí ale láká daleko více dobrodružství. Když nebojácně prozkoumává přísně zakázanou Vnější zemi, setká se s rozpustilým mladým Kovu, který se rozhodl vydat se po stopách Scara. Kiara a Kovu se tak spolu snaží najít své místo v "Kruhu života" a poznávají, že jsou jedinou nadějí na usmíření mezi dvěma znesvářenými královstvími.



xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
6
Dobré pokračování, které staršímu bratříčkovi nesahá ani po kotníky, ale zároveň mu nedělá nějak zásadní ostudu... Na rozdíl od jedničky mi to k srdci nikdy nepřirostlo - byl jsem starší a kvalita přece jenom pokulhává.
lamps
lamps
15 156 bodů
7
Je to klasické pokračování, které již postrádá kouzlo a atmosféru dokonalé jedničky. Tvůrci se ale snažili přijít s novým příběhem, který se překvapivě vyvedl a první díl pěkně rozvíjí. Postavy jsou pořád stejně sympatické, Timon s Pumbou dokáží rozesmát a díky své délce film krásně odsejpá. Byť slabší než jednička, bavilo mě to a nemám důvod dávat nižší hodnocení.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
6
Oproti jedničce slabé. Tohle už je pouze "standartní" disneyovka, což původní Lví král v žádném případě není...

Dodatečné informace

Původní název:
The Lion King II: Simba's Pride (více)
  • Austrálie Lví král 2: Simbův příběh
  • Austrálie The Lion King II: Simba's Pride
  • Austrálie Lví král 2: Simbova pýcha
  • Austrálie Lví král 2 - Simbův příběh
Premiéra v ČR:
14. 6. 2022
Země původu:
Austrálie, USA
Čeština:
Lví král 2: Simbův příběh je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Lví král 2: Simbův příběh


Powered byJustWatch