Řidič slečny Daisy

77%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Velmi milé překvapení si pro mě přichystal řidič slečny Daisy. Celý film tak nenásilně plyne kupředu a na závěr vás zahřeje u srdce. Takový film o přátelství mezi dvěma různými lidmi jsem ještě nikdy neviděl a nejspíš už ani neuvidím. Morgan Freeman je prostě bůh.
Pete69
Pete69
29 898 bodů
8.5
Pravém Oscary ověnčený snímek. Příběh o stárnutí, lidských vztazích a přátelství černoškého dobrosrdečného řidiče a na první dojem odměřené vdovy, která zlaté srdce. Skvělé herecké výkony.. Morgan Freeman je prostě borec a ukazuje to v každém filmu. Chválím také masky a velmi lidské a citlivé zpracování.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 285 bodů
8
Tak strašně tlusté růžové brýle se nevidí každý den. Sociálně zcela oproštěno od reality šedesátých let. I tak ale dojemné, místy vtipné a vlastně velmi příjemné pokoukání.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
9.5
Ačkoli jsem tento film viděl několikrát, nikdy jsem ho úplně nechápal. To se změnilo tím, jak jsme mohli chápat americké dějiny, tedy pokud jsme chtěli samozřejmě. Film má největší sílu v souboji dvou charakterů nádherně zahraných Jessicou Tandy a Morganem Freemanem. Skvělý film. Film Zelená míle je hodně podobný tomuto skvostu.
danielt90
danielt90
75 bodů
7
Viděl jsem to "bohužel" v dabingu, no a Luděk Munzar hrál pravděpodobně intenzivněji než Morgan Freeman. Příjemné, nenáročné.