Batman: Gotham Knight

63%
Batman: Gotham Knight
Batman: Gotham Knight
Americko-japonský animovaný akční film divákům v šesti jednotlivých kapitolách odhalí začátek proměny Bruce Waynea v Batmana, legendárního mstitele Gotham City. Americko-japonský animovaný akční film divákům v šesti jednotlivých kapitolách odhalí začátek proměny Bruce Waynea v Batmana, a důvody, které vedly k tomu, že se stal mstitelem Gotham City. Postaví se v boji proti hrůzu nahánějícímu Strašákovi a dvěma zlosynům, s nimiž se doposud nesetkal. Animovaná podoba nesmrtelného komiksového hrdiny je výsledkem spolupráce předních japonských animátorů, k nim…



Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Je fakt škoda že nejde o jeden příběh. Nebudu hodnotit každý zvlášť, ale jako celek. Něco se povedlo, něco bylo jako pohádka. Batman je frajer a ve většině případu má perfektní příběhy.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
6
Hodně slabá příprava před Temným Rytířem. Šest povídek s batmanovskou tématikou, některé průměrné, některé skoro nekoukatelné, závěrečná rozhodně nejlepší. Animace je skvělá, škoda jen těch zpackaných scénářů.
FilipusMuff
FilipusMuff
4 015 bodů
3
Viděl sem všechny animovaný i hraný filmy s Batmanem ale tenhle je opravdu zdaleka ten nejhorší... Celý film doprovází katastrofální grafika a největším zklamáním pro batfanoušky musí být fakt, že se zde neobjevuje žádný klasický záporák jako Tučnák, Joker nebo třeba Freeze.

Dodatečné informace

Původní název:
Batman Anime (více)
  • Japonsko Batman: Gotham Knight
  • Japonsko Batman Anime
  • Japonsko Batman: Gothamský rytíř
  • Japonsko Batman - O Cavaleiro de Gotham
Premiéra v ČR:
1. 10. 2013
Země původu:
Japonsko, Jižní Korea, USA
Rozpočet:
3,5 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch